Ništa ljudi ,kao u bunar ,ceo dan ,preselo mi majčino mleko i Joca i Jova i Prelivača .Išao sam na tu prelivaču na Joci do koje se ide lavirintima trske oko sat vremena pentom . Mesto gde kada je veliki vodostaj Tisa preliva u jezero .Tamo gde su sada dobijane ove ogromne štuke po 10 i kusur kg .Stvarno ogromna voda ,užas neznaš gde staneš ,kreneš .Jedno sat dva sam bunario što po sredini ,što uz trsku ...ništa zvao sam i EkosLjubos da mi kaže šta su oni radili ,rekoh da nešto ne radim totalno pogrešno ..medjutim ni Š od Štuke .iskakali su neki tostolobici ,šarani ,kurci.. da sam u očajanju žalio što nisam poneo neke muve da probam njih barem ...
Sunčan dan od kakvih +20 c bez vetra je očigledno najgora moguća kombinacija za Jocu i mušičarenje štuke ,ne znam kako drugačije da shvatim ...Bili su samnom još dva druagara koji su varaličarili i jedan je imao ogromnu neku ribu na štapu par sekundi i otkačila mu se ,ali nije siguran da je štuka ,kaže da je napravila po površini kad se ubola takav vir i talas da to nije video u životu.Prelivača je stvarno prebogata ribom ,vidi se iz avijona ali je juče bio dan D ...nemam pojma ,još se oporovljam koliko sam se raspao od veslanja ,vožnje i mahanja ceo dan u prazno..
P.S Svi koji su bili na prelivaču znaju možda kako izgleda vraćati se odande po mrklom mraku a ne znaš put :'(