Jezero "Joca", Ečka

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
17
Svi ćemo u budućnosti loviti na takvim mestima.Od "javnih" voda nema ništa!

StY_EsoX

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2006.
Broj reagovanja
1
..juce smo ponovo bili na Joci ...Ljuba je ponovo imao jednu lepu i debelu od oko 6-7kg... i dve manje ...ja nisam realizovao dve ribe... ali sam upisao ribu od 10+ na strimera ..al po svemu sudeci kad su u pitanju ta magicna granica od 10+kg moracu na popravi.. jer ovu ne racunam... a evo i zasto.. dok smo pravili pauzu, parkirali 3 camca jedan pored drugog i malo pricali zezali se.. uzeo varalicarski stap od drugara stavio najveci strimer iz kutije od 30+cm zabacio 5-6 puta i objasnio... pred svima na metar od camca digao ovu debelu ribu :doh:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Momci, prekrasne štuke...a to sada od 10kg...Dane,  iskreno ni ne sumnjam da češ i veču tamo da uloviš

Marushani

Full member
Učlanjen(a)
21.06.2007.
Broj reagovanja
0
Cestitam na trofeju! a bice i taj dan kada sve ove od 4-10 kg porastu do nekih 25-30 kg i onda ce upecati, ako se budu brinuli o njima.

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
ovo jezero je puno iznenadjenja. bravo momci

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Od Subote ...

Najzanimljivije je bilo kada sam u najgluvlje doba (kad nikom nije uzimala štuka) oko 13 h  uspeo da dignem ovu ribu ,otprilike težine 2-2.5 kg  (riba na fotki gde je strimer sa leve strane usta)  izmedju 2 čamca sa balerinašima + jednog čamca sa dvojcom koji su imali i balerine a i malo su bacali varalice + još jednog čamca gde je bio moj drug koji peca na varalice  :bleh: ...he he he ,baš je bilo cooool !  :smoke:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
LEPE FOTKE ŠONE I LEP PROVOD  :tbumb:

Ja sam več i zaboravio kako je to uloviti ribu  :hammer: a kako je krenulo izgleda da sam ja završio sa sezonom samo da toga još nisam svestan  :doh: :-X  :hammer: :hammer: :hammer:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
17
Šone,trebai si ove slike u onu temu "danas sam im zapušio usta" :-X

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Tesko da je kederasima(pampurasima) u ovom periodu zapusio usta uglavnom imaju bolji ulov od varalicara!

Inace prosli cetvrtak je "muva" dominirala u odnosu na varalicu! Posto smo drugar i ja imali 6 komada za popodne na fly, a moj cale i njegov drugar na varalicu nista. Bilo je jos par camaca ali nisam video da su na varalicu nesto uhvatili, bar ne pred nama. Jedan covek je na kedera imao ulove ali mislim da nije uhavatio vise od nas za celodnevno pecanje.

Vrh Dno