Jezero "Joca", Ečka

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
17
Nije bilo vreme za nju izgleda? :(Baš sam očekivao neke dobre sličke!

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Ništa ljudi ,kao u bunar ,ceo dan ,preselo mi majčino mleko i Joca i Jova i Prelivača .Išao sam na tu prelivaču na Joci do koje se ide lavirintima trske oko sat vremena pentom . Mesto gde kada je veliki vodostaj Tisa preliva u jezero .Tamo gde su sada dobijane ove ogromne štuke po 10 i kusur kg .Stvarno ogromna voda ,užas neznaš gde staneš ,kreneš .Jedno sat dva sam bunario što po sredini ,što uz trsku ...ništa zvao sam i EkosLjubos da mi kaže šta su oni radili ,rekoh da nešto ne radim totalno pogrešno ..medjutim ni Š od Štuke .iskakali su neki tostolobici ,šarani ,kurci.. da sam u očajanju žalio što nisam poneo neke muve da probam njih barem ...
Sunčan dan od kakvih +20 c bez vetra je očigledno najgora moguća kombinacija za Jocu i mušičarenje štuke ,ne znam kako drugačije da shvatim ...Bili su samnom još dva druagara koji su varaličarili i jedan je imao ogromnu neku ribu na štapu par sekundi i otkačila mu se ,ali nije siguran da je štuka ,kaže da je napravila po površini kad se ubola takav vir i talas da to nije video u životu.Prelivača je stvarno prebogata ribom ,vidi se iz avijona ali je juče bio dan D ...nemam pojma ,još se oporovljam koliko sam se raspao od veslanja ,vožnje i mahanja ceo dan u prazno..
P.S Svi koji su bili na prelivaču znaju možda kako izgleda vraćati se odande po mrklom mraku a ne znaš put  :'(

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
sone, i to je ribolov. da se hvata stalno nebi bilo interesantno

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Ma naravno nego je cela ta avantura od ne spavanja ,vožnje po usranom blatnjavom put ,pa onda pronalaženje tih nekih skrivenih dalekih pozicija koje se nalaze bas daleko ,veslanje i sve ostalo mnogo iscrpljujuce a da pri tom nemaš ni čvrk kao utešnu nagradu i još na kraju moraš da platiš dozvolu...  :'(
Što kaže moj drugar Sale kroz šalu ,"šta bre da platimo za ovo ,treba Jova nama da plati "  :hammer:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Šone je napisao(la):
Što kaže moj drugar Sale kroz šalu ,"šta bre da platimo za ovo ,treba Jova nama da plati "  :hammer:

pa drndali ste mu camac ceo dan .. :D
bice bolje drugi put  :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
to je pravi ribolov, mednom ide drugi put ne :) i kod mene jučer jedna štujica na 20cm strimera i jedno šaranče mi se otkačilo jer sam prvi put lovio na neviđeno pa je kontra bila prebrza i to je sve.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
to ti je zato sto nisi isao kod mog taje, perucija,na zasavicu :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

StY_EsoX

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2006.
Broj reagovanja
1
Sone kakvo je to kukanje?!?!? Pa na Joci ti niko ne garantuje ulov pa ni cvrk na strimera... kao i svuda ima dana kada riba jede ali i onih kada ju je na napad gotovo nemoguce isprovocirati. Voznja po blatnjavom putu, veslanje i drdanje sa vetrom, otpadanje od bacanja su sastavni deo musicarenja stuke na Joci.. ni malo lagano pecanje... ali zato kad se sve kockice poklope...

Juce smo Ljubo i ja posle podne skoknuli na Jocu... posto smo dobili info da riba slabo radi krenuli smo malo da istrazujemo deo jezera koji jos nismo upoznali... zaista fantasticni tereni, mada vecina ih je preplitka za ovo doba godine.. na brzinu pretresli par mesta ali bez rezultata.. na kraju smo okolo naokolo dosli do ulaza na prelivacu... tako da smo na prelivaci odpecali nekih sat, sat ipo... ljubo se upisao sa jednom ribom od 3kg.. i imao jos jedan promasaj... posto smo nabili kilometrazu i ispraznili akumulator nazad smo se vracali veslajuci.. ni na vesla nije mnogo daleko... 45min laganog veslanja sa dve konjske snage!

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
ha ha  :hammer: kukam kao zadušna baba  :D
Usput sam saznao da je u 22h uveče bio opet zemljotres u Kraljevu i odmah sutradan ujutro kada smo bili samo malo manjeg inteziteta ,sunčano vreme ,bez vetra  + zemljotres ..to je to ..
Već je sve zaboravljeno @Dane ,idemo dalje....
Čestitke @Ljubi na štukajli  :tbumb:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
ne znam ko je od vas dva momka na fotki ovoj gore ali i ja imam isti problem sa pantalonama koje spadaju prilikom mahanja hahahahah  , mora da nabavimo neke tregere ...  :D

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
ja znam da se u camcu nikad ne zapertlava obuca ali bas da treba pantalone da spadaju nisam znao  :D

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
strashni je napisao(la):
ja znam da se u camcu nikad ne zapertlava obuca ali bas da treba pantalone da spadaju nisam znao  :D

:D  :hammer:

baš sam se nasmejao  :tbumb:

A to za obuću i jeste tako...ili sam bos (kada je toplo)  ili ne zapertlavam (kada toplo nije) :D

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Samo se vi šalite ali nije baš prijatno kada opiči hladan vetar preko bubrega ..

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Šone je napisao(la):
P.S Svi koji su bili na prelivaču znaju možda kako izgleda vraćati se odande po mrklom mraku a ne znaš put  :'(
Ja znam!  :lol:

Vanji crkao motor i ja i Veber krenuli da veslamo dok on i drugari pokušavaju da oprave... I stigli ja i Đole do prvog račvanja i tu nam je bio kraj. "Levo ili desno? Ja veze nemam, ti?". "Jok, bacaj sidro, čekamo Vanju".  :hammer:

Na kraju došao gazda Jova, doneo šta treba da se oparavi motor i Vanja nas, kao u dolasku, dovukao nazad:

71990_1611439493398_1458570824_31538096_1137835_n.jpg

Vrh Dno