Danas sam kupio...

dax94

Junior member
Učlanjen(a)
30.07.2009.
Broj reagovanja
0
Ross Essence FC 386-4 i Rio selective DT3.
Hvala svima na predlozima :tbumb:
Ostaje jos 1 problem da nabavim muve
Ako je neko raspolozem moze mladom pocetniku i da pokloni mali poklon(u vidu muva) za srecan pocetak  :bye:
I za kraj  :firends: :firends: :firends:

Prilozi

• fc-group-sm.jpg
    fc-group-sm.jpg
    11,3 KB · Pregleda: 198

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
240
Javi se na pm.da se dogovorimo oko poklona...dobijes jedan set za klena gratis...Sada znas sta lovi... :hammer: :bye:

Pozdrav.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
339
E, ja sam pre neki dan ali ću danas da se pohvalim čekrkom koji sam kupio.

Naime, posetio sam prijatelja U Pirotu, inače jednog od najjačih vezača veštačkih mušica kod nas SašuPi, koji mi je i  preporučio ovaj čekrk. Odmah po povratku kući sam namotao backing u vidu monofila 0,35 jedno 20ak metara i namotao kanap Ron Thompson DT-5-F. Uklopio sam ga savršeno. Kompletnu špulnu sam popunio lepo.

Čekrk ima aluminijumsko kućište i špulnu, 3 neka lagera i veoma lepu i preciznu kočnicu. Šta mi se posebno dopada kod njega a to je tiho i lagano namotavanje kanapa na špulnu. Ne tandrče kao mlin za kukuruz i druge žitarice, što znači da su šanse da me ribe čuju prilikom razmotavanja i namotavanja kanapa svedene na minimum. Nisu neophodne nikakve intervencije i prepravke kao kod ovog.

Čekrk nije skup, oko 2400 dinara mu je cena znači oko 25 evra.

Veoma sam zadovoljan. Kupiću još jedan veći koji ću da čuvam i žrtvujem morskim pustolovinama.

Prilozi

• Robinson WA 4-5 001.jpg
    Robinson WA 4-5 001.jpg
    71,9 KB · Pregleda: 2.027
  • Robinson WA 4-5 002.jpg
    Robinson WA 4-5 002.jpg
    54,8 KB · Pregleda: 202
  • Robinson WA 4-5 003.jpg
    Robinson WA 4-5 003.jpg
    75,9 KB · Pregleda: 1.938

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Imam i ja takav ali cista 5 i veoma sam zadovoljan,uzeo sam ga u jednoj obliznjoj Niskoj prodavnici za slicne neke pare i zasad nemam nameru da ga menjam do sledece godine..... ;) ;) ;) ;) ;)

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Strelac je napisao(la):
strashni je napisao(la):
u zdravlje da te sluzi  :tbumb:

Hvala druže, i puno velikih riba da zamaram njime želim samom sebi  :hammer: :D

Drago mi je da ti se sviđa čekrk,i ja posedujem jedan isti takav već godinu dana,uzeo sam ga iz čiste radoznalosti jer na prvi pogled izgleda solidno što je u praksi i dokazao, odnos cena -kvalitet je sasvim OK,moram  da istaknem da je kočnica izuzetno precizna a i kuglični ležajevi ulivaju poverenje i sigurno produžavaju vek čekrka.Sve u svemu za te pare izuzetan pa ako još nekog interesuje kako ga kupiti informacije na PM!!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
@strelac, da te verno služi i mnogo krupnih riba da overiš s njim ;)

brankoogi

Senior member
Učlanjen(a)
06.08.2008.
Broj reagovanja
0
2agozn5.jpg

nabavio i ja

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Pitam jer imam Casio twin sensor,ali je star punih 9 god i narukvica i oklop senzora se raspali.A bio mi pravi prijatelj za ribolov.I pritisak i vrijeme i nadmorska visina i šta sve još.

brankoogi

Senior member
Učlanjen(a)
06.08.2008.
Broj reagovanja
0
rabbit je napisao(la):
Pitam jer imam Casio twin sensor,ali je star punih 9 god i narukvica i oklop senzora se raspali.A bio mi pravi prijatelj za ribolov.I pritisak i vrijeme i nadmorska visina i šta sve još.
Ovaj je malo prostiji, pokazuje samo mesečeve mene i kad riba radi najbolje ( otprilike tako )

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
brankoogi je napisao(la):
rabbit je napisao(la):
Ovaj je malo prostiji, pokazuje samo mesečeve mene i kad riba radi najbolje ( otprilike tako )

Ma mora da pokazuje i plodne dane :D

Vrh Dno