Danas sam kupio...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
cena im je pristupacna a i kvalitet je sasvim solidan, firma je iz EU pa je i sa te strane sve lakše za same zastupnike tj. prodavače. Pričao sam sa vlasnikom jedne ribolovačke trgovine koji je i sam mušičar. Imao je on i amere davno (T&T, Winstona, Orvis, Sage...) ali da skratim nije mu bilo lako niti prodati a niti se baviti reklamacijama u slucaju kojekakvih nezgoda. Ovako je jednostavnije, sada prodaje Greysa i Byrona od mušičarskih štapova i par američkih modela koji nikako da se prodaju. Koristio sam GRXi model i jos ovek cu ga koristiti i sasvim sa zadovoljan. Ne mislim ga menjati dok god bude za upotrebu. Evo danas sam malo bacao i sa ovom peticom (Streamflex). Upario sam i njega sa rio goldom...jednom recju - fantazija!!! Štap je lep, kvalitetan ... ma odličan. Evo i Gogo ga ima pa može da da svoje mišljenje.
Dopadaju mi se skoro svi grysovi ff štapovi. G-Tec je mozda stvarno tehnicki super ali meni je ruzan i pre skup onako na oko (stvar ukusa). Imaju i sada jedan novi model "x-flite", bas lepa motkica sa srednje brzom akcijom i nesto jeftinija od streamflexa.

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
143
I ja sam se danas ponovio. Uzeo sam odličan čekrk, Sage  serija 2000.  :)
x2_9b9f2cfa07b1b47834415c74a5af6a4c.jpg

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
sebastian je napisao(la):
Imao je on i amere davno (T&T, Winstona, Orvis, Sage...) ali da skratim nije mu bilo lako niti prodati a niti se baviti reklamacijama u slucaju kojekakvih nezgoda.

Ne vidim u cemu je problem za reklamaciju? Kupac posalje, dobije drugi i gotovo.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
simpson H je napisao(la):
sebastian je napisao(la):
Imao je on i amere davno (T&T, Winstona, Orvis, Sage...) ali da skratim nije mu bilo lako niti prodati a niti se baviti reklamacijama u slucaju kojekakvih nezgoda.

Ne vidim u cemu je problem za reklamaciju? Kupac posalje, dobije drugi i gotovo.

peripetije i trajanje/cekanje...troskovi...u glavnom spalaba iskustva :blush: verujem da ti imas drugacija iskustva ali ljudima se ovde ne da time baviti...Jeste da greys npr. radi svoje štapove u koreji i kini ali to več rade skoro sve firme (čak i Winston neke modele) a i malo je onih koji če izdvojiti preko 400€ za štap...oni koji to mogu i žele urade preko interneta, pa naruče od nekog posrednika iz EU.
Znam da si ti vec dosta imao iskustva sa amerima i da su koliko vidim sva pozitivna ali đaba kada ovi naši nemaju takva iskustva. Samo da malo spomeneš "Zaštonemate nešto od Scottovih štapova?" Svi iznesu/opišu isti problem.  Znam par trgovina, imali su amere a sada jok više, samo EU. Još je nekoliko trgovinica gde može naći Orvis i po još kakav model iz preko bare.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
I ja sam se ponovio, prodao sam sve od stapova, promenio koncepciju i pazario Helios Tip Flex 905-4. Slede mu maltretiranja za vikend na Drini

Prilozi

• helios.jpg
    helios.jpg
    35,2 KB · Pregleda: 207

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
132
... prodao sam sve od stapova, promenio koncepciju ...

Blago tebi, ti ionako menjaš koncepciju svaka 3 meseca  :hammer:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
falco je napisao(la):
... prodao sam sve od stapova, promenio koncepciju ...

Blago tebi, ti ionako menjaš koncepciju svaka 3 meseca  :hammer:

Ne preteruj, na prethodnoj sam bio vise od godinu dana :D

:D :D :D
Dal je Zecov kupio Sage.... :hammer: :hammer: :hammer:ovde dolazi do drastičnih promena,na bolje....svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujemo...

@JR čekrkčić je leeeeeeeepota+kvalitet,lagaaaano perce :tbumb: :tbumb: :tbumb:super izbor....
Kod mene je već 15-tak dana na arčenju jedna lepa varijanta mada sa CF špulnom Sage4550CF....vrlo slična lutkica...

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?VISuperSize&item=360174873381

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Stigla jutros custom made stega by Iva. :) Pravljena po mom ukusu za svaku situaciju pa reko da se pohvalim.

Prilozi

• 2.jpg
    2.jpg
    118 KB · Pregleda: 255
  • 3.jpg
    3.jpg
    154,3 KB · Pregleda: 230

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Nek je sa srecom Lazo i da mi smotas desetak muva da vidimo kako radi  :hammer:

tomasini

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
1
lazza je napisao(la):
Stigla jutros custom made stega by Iva. :) Pravljena po mom ukusu za svaku situaciju pa reko da se pohvalim.

lazzo, koje stvari su napravljene po tvojim željama? U skoro vrijeme namjeravam kupiti sličnu stegu, pa da znam na što obratit pozornost.

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
tomasini je napisao(la):
lazzo, koje stvari su napravljene po tvojim željama? U skoro vrijeme namjeravam kupiti sličnu stegu, pa da znam na što obratit pozornost.
Poslušao sam neke savete Jr-a i gringa, a i konsultovao sam se sa Ivom šta je najbolje da se uradi. Ipak je sve stvar ukusa i potrebe. Meni je bilo bitno:
1. da bude manjih dimenzija.
2. da ima klasičan sistem za stezanje sa navojima, a da opet može da se okreće oko svoje ose
3. da čeljusti ulaze jedna u drugu kako ne bi to olabavilo posle nekog vremena (imao sam takav problem sa prethodnom stegom).
4. da ovaj manji šraf bude što bliže vrhu čeljusti kako bi efekat poluge bio što jači.
5. da bude kompaktna kad se sklopi i prenosiva.
6. prohromske čeljusti.

Bio sam malo zahtevniji ali sam i više nego zadovoljan na kraju.

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
neki negativni komentari za ovaj cekrk apsolutno nisu na mestu

Glanc nov, 90$, iz Cikaga

Prilozi

• 478d_2.jpg
    478d_2.jpg
    6,4 KB · Pregleda: 301