cena im je pristupacna a i kvalitet je sasvim solidan, firma je iz EU pa je i sa te strane sve lakše za same zastupnike tj. prodavače. Pričao sam sa vlasnikom jedne ribolovačke trgovine koji je i sam mušičar. Imao je on i amere davno (T&T, Winstona, Orvis, Sage...) ali da skratim nije mu bilo lako niti prodati a niti se baviti reklamacijama u slucaju kojekakvih nezgoda. Ovako je jednostavnije, sada prodaje Greysa i Byrona od mušičarskih štapova i par američkih modela koji nikako da se prodaju. Koristio sam GRXi model i jos ovek cu ga koristiti i sasvim sa zadovoljan. Ne mislim ga menjati dok god bude za upotrebu. Evo danas sam malo bacao i sa ovom peticom (Streamflex). Upario sam i njega sa rio goldom...jednom recju - fantazija!!! Štap je lep, kvalitetan ... ma odličan. Evo i Gogo ga ima pa može da da svoje mišljenje.
Dopadaju mi se skoro svi grysovi ff štapovi. G-Tec je mozda stvarno tehnicki super ali meni je ruzan i pre skup onako na oko (stvar ukusa). Imaju i sada jedan novi model "x-flite", bas lepa motkica sa srednje brzom akcijom i nesto jeftinija od streamflexa.
Dopadaju mi se skoro svi grysovi ff štapovi. G-Tec je mozda stvarno tehnicki super ali meni je ruzan i pre skup onako na oko (stvar ukusa). Imaju i sada jedan novi model "x-flite", bas lepa motkica sa srednje brzom akcijom i nesto jeftinija od streamflexa.