Jučer postadoh vlasnik novog Greys Streamflex 9'#5. Malo sam se zanosio sa mnogo skupljim motkama dok se nisam prizemljio realnim mogućnostima

Šta reĆi, lepa i brza te dosta kvalitetna petica. Finish je dobar i boja mnogo lepa. Kada sam već kod finisha...prvog kojega sam gledao imao je neke mini greškice, jedan jezičak vodilice nije bio baš najbolje centriran, pronašao sam jednu nepravilnost kod laka (grudvica i mehurić) sto se desava svim prozivođačima mada ovi skuplji koriguju odmah ili ne pustaju u promet. I na pluti mi se jedan detalj nije dopao. Pa sam davio prodavačicu da ide u skladište po drugog

onda sam i njega pomno pregledao. Taj drugi je bio mojem oku bez mane, finish od "glave do pete" odlican. Tako je taj postao deo mog vlasništva.
E na njeg odlično paše moj stari zlatni Redingtonov čekrk...još samo da ga opremim adekvatnom strunom pa na krštenje.
Prije sam ga vec par puta malo isprobao, citao o njemu, slusao, pa jos par puta pregledao i odlucio se za ovaj Greysov model. Mozda kroz neko vreme uzmem isti model trojku ali prethodno cu da se resim 3zone-a.