Danas sam kupio...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
novu stegu...nebi bilo nista posebno....ali cena je posebna...1400din  :smoke: :whistle:

Prilozi

• Picture 002_resize.jpg
    Picture 002_resize.jpg
    99,7 KB · Pregleda: 261

lazar

Senior member
Učlanjen(a)
10.05.2007.
Broj reagovanja
0
Dobro si pazario!!!! :tbumb: :tbumb: :tbumb:

Nek te dobro sluzi!!!  Za probu jedno 300 muva da vezes :D :D  pozzz

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
zvezdan je napisao(la):
..."Posle fajronta",knjiga koja baca svetlo na lik veličanstvenog Paje Vuisića.Pravi nadčovek,neponovljiv...

jedva sam nasao... kupio ;)

Pre neki dan sam pazario Trabucco Silverado #4-5, ispaljuje strunu kao katapult, iz zezanja bez dodatnog ubrzavanja strune ispali 20m, ostar, bas am zadovoljan, a uz to dobijem i vision strunu i neki mitchelov cekrk... cenu necu da pricam, dobro sam prosao, jako dobro  ;)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ako, da te leposluzi!

Ja si vec duze vreme nisam kupio nista osim rio golda kojim sam prezadovoljan. Ali mozda se uskoro ponovim za nesto od opreme. Gledao sam prosli tedan neke nase domace slovenske stege...koliko sam mogao da nakratko vidim i isprobam vrhunske su. Cena je heh...nije vazna ako je stvarno ne zelite kupiti  ;) Ako zelite nesto tako imatio, nije bas đabe ali stega je vrh, napravljena da te služi dok si živ. Ne, ne, necu to kupiti (za sada). Ali kako izgleda i funkcionira, kako je urađena zaista je nesto perfektno. Malo sam se igrao njom i odmah je pozelio, ali... :blush: nista od toga za sada. Jos puno pasulja mora da pojedem.

kerzic_primezi_02.JPG

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Danas sam malo pazario  :) i ponovio moj Greys GRXi 9' #7/8 novim čekrkom. Do sada sam koristio moj dobri stari zlatni Redington AS 5/6 na kojem je dobro seo Rio Gold #7. Redington če da malo odmara dok ne nabavim jednu finu novu peticu a ovaj novi ima da taljiga godinama. Jos samo kakvu rezervnu spulnu da narucim i mislim da sam sa cekrcima miran za duzi niz godina. Dakle, Vosseler DC4 titan, težine 170gr, klasa strune 7/8, kapacitet  backinga do 100m 20lb.
U subotu ide na krštenje, pitam se pitam  :D hoče li biti prvo štukica ili šaranče  ::)
Totalno sam odlepio za Vosseler čekrcima. svi mi se mnogo dopadaju, svakoga kojega sam probao me je oduševio a cena im je za tako vrhunsku kvalitetu, preciznost, efikasnost, stvarno prihvatljiva.

Prilozi

• Vosseler1.jpg
    Vosseler1.jpg
    166,6 KB · Pregleda: 287
  • Vosseler2.jpg
    Vosseler2.jpg
    142 KB · Pregleda: 209
  • Vosseler3.jpg
    Vosseler3.jpg
    192,7 KB · Pregleda: 225

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Mixmaster je napisao(la):
Uh, za šarane i štuke, prava stvar!

jedva čekam da opet čujem ono Zrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr prilikom odmotavanja strune sa čekrka  :D
Zvuk i ovoga modela je vrlo nežan i jako tih...perfektno, taman po mom ukusu. Na žalost ništa od krštenja kojega sam planirao za subotu, nenadane obaveze...pa ribolov prelažem na ponedeljak (nadam se). Nadam se i donekle lepom vremenu...evo kod mene opet kiša  :blush:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
napokon ,danas stigla dugo očekivana stripping basket by william joseph ,e sad se čuvajte barske nemani ..više vas neće spašavati šiblje ,grane i trska ...stižem  :p ..i imam gde da mećem strunu !!!

stripbasket1.jpg

stripbasket2.jpg

stripbasket3.jpg

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Jučer postadoh vlasnik novog Greys Streamflex 9'#5. Malo sam se zanosio sa mnogo skupljim motkama dok se nisam prizemljio realnim mogućnostima  :doh: :D Šta reĆi, lepa i brza te dosta kvalitetna petica. Finish je dobar i boja mnogo lepa. Kada sam već kod finisha...prvog kojega sam gledao imao je neke mini greškice, jedan jezičak vodilice nije bio baš najbolje centriran, pronašao sam jednu nepravilnost kod laka (grudvica i mehurić) sto se desava svim prozivođačima mada ovi skuplji koriguju odmah ili ne pustaju u promet. I na pluti mi se jedan detalj nije dopao. Pa sam davio prodavačicu da ide u skladište po drugog  :D onda sam i njega pomno pregledao. Taj  drugi je bio mojem oku bez mane, finish od "glave do pete" odlican.  Tako je taj postao deo mog vlasništva.
E na njeg odlično paše moj stari zlatni Redingtonov čekrk...još samo da ga opremim  adekvatnom strunom pa na krštenje.

Prije sam ga vec par puta malo isprobao, citao o njemu, slusao, pa jos par puta pregledao i odlucio se za ovaj Greysov model. Mozda kroz neko vreme uzmem isti model trojku ali prethodno cu da se resim 3zone-a.

Prilozi

• 905 Streamflex.jpg
    905 Streamflex.jpg
    88,9 KB · Pregleda: 221

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
339
Baš lep štap, lepo da te služi i samo kapitalce da izvlači  :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Strelac je napisao(la):
Baš lep štap, lepo da te služi i samo kapitalce da izvlači  :tbumb:

lepe želje, možda i budem probao bocnuti kakvo šaranče od 5-10kg...ako neki mogu sa 5/6 da vade šarane od 15-20kg mogu i ja ... ok, ja ću se ipak za takve ribe potruditi koristiti nešto primernije kao i do sada...ali  možda kakvog bocnem i ovim, tek toliko za probu.

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
E Seb kada sam bio pre par meseci u Sloveniji mogao sam da primetim da je Greys najzastupljeniji kod musicara, jednako i kod takmicara i kod rekreativaca. Neznam bas razloge ali sam to primetio.

Vrh Dno