ja nisam.....tomasini je napisao(la):Šone ove pastrve izgledaju zaista grozno. Niste valjda to jeli?![]()
Šone je napisao(la):ja nisam.....tomasini je napisao(la):Šone ove pastrve izgledaju zaista grozno. Niste valjda to jeli?![]()
![]()
tomasini je napisao(la):Šone ove pastrve izgledaju zaista grozno. Niste valjda to jeli?![]()
Danas mi je stigao polar fibre u par boja, i vrlo mi se sviđa njegova mekoća i sjaj. U odnosu na umjetnu kosu kupljenu u hobi art trgovini, ovo se definitivno čini kao korak naprijed. Proba je u četvrtak, vidjet ćemo šta kažu štuke.
Gogo je napisao(la):S obzirom da sam prošle sezone "ukakio" par dobrih fotki zbog lošeg fotoaparata pa evo na vrijeme pred pravu sezonu kupujem novi digić. Mislim da ću njime biti zadovoljan.
Fuji Finepix S1500
![]()
prva sledeca stvar koju cu da kupim , slusao sam na tv o njoj i odusevio me njegov odnos prema glumi otprilike to treba primeniti i na pecanje, a baska sto je voleo vodu ,pecanje i brodove......."Posle fajronta",knjiga koja baca svetlo na lik veličanstvenog Paje Vuisića.Pravi nadčovek,neponovljiv...