Ja imam r8 Core i za njega je taj rio gold savrsen. X je isto dobar stap. Mnogi ljudi vole da pecaju na isto deset godina, ja volim da menjam...Daje mi motivaciju da izadjem na vodu. Bitno je da je zanimljivo.Hvala momci na komentarima!
CTS je ozbiljan dry fly stap. Ja sam se ipak odlucio za Trout LL, kontam ajde napravio je Rio kanap bas za njega, pa da uzmem sve po njihovom katalogu, glupost al ajde kad sam vec krenuo tom rutom da idem do kraja. Sa Trout LL-om sam upoznat, pa sam sad uzeo 486-4 i za njega znam da sam ubo ono sto jurim duze vreme. E sad sto se X-a tice, tu sam manje vise uzeo po onome sto sam gledao sta koriste ljudi sa Drine (bukvalno sa slika sta sam video), pa kontam ajde da ga uparim sa Rio Gold Elite. Nisam iskreno stigao da ga probam na Drini, ali verujem da je to to. Na kraju krajeva ako ne budem zadovoljan, stavicu ga u ormar i uzecu R8 Core.
Videh upravo na slikama. Ja iskreno ni X nisam probao kako treba da bih komentarisao, kamo li R8 Core za koji pola prica da je motka, pola da je savrsenstvo. Ako mi ne legne X kako treba, eto ga R8 Core ubrzo. Koji konkretno model imas, 690-4?Ja imam r8 Core i za njega je taj rio gold savrsen. X je isto dobar stap. Mnogi ljudi vole da pecaju na isto deset godina, ja volim da menjam...Daje mi motivaciju da izadjem na vodu. Bitno je da je zanimljivo.
Da, na sesticu pecam i mislim da je Core meksi stap od X-a.Videh upravo na slikama. Ja iskreno ni X nisam probao kako treba da bih komentarisao, kamo li R8 Core za koji pola prica da je motka, pola da je savrsenstvo. Ako mi ne legne X kako treba, eto ga R8 Core ubrzo. Koji konkretno model imas, 690-4?
Odoh ja Boze zdravlja da opravdam tetovazu sa podlakticeOde Joe u teskase...