Danas sam kupio...

lazic998

Junior member
Učlanjen(a)
06.02.2015.
Broj reagovanja
80
Slabo sam pecao na Drini, ove godine planiram bar jednom nedeljno da idem, pa reko da krenem od X-a, merkam i R8 Core, pa reko ako neko ima nesto od ovih stapova da da neku preporuku za neki bolji kanap itd.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Bravo 👏 LL sam ja hteo meni 8.9 #3 al jbg uzeh loop yellowline 8.2 #3, i scott 8.4 #2 i uzeh cts quarz 8.6 #3 i onda je besmisleno 🤣

lazic998

Junior member
Učlanjen(a)
06.02.2015.
Broj reagovanja
80
Hvala momci na komentarima!
CTS je ozbiljan dry fly stap. Ja sam se ipak odlucio za Trout LL, kontam ajde napravio je Rio kanap bas za njega, pa da uzmem sve po njihovom katalogu, glupost al ajde kad sam vec krenuo tom rutom da idem do kraja. Sa Trout LL-om sam upoznat, pa sam sad uzeo 486-4 i za njega znam da sam ubo ono sto jurim duze vreme. E sad sto se X-a tice, tu sam manje vise uzeo po onome sto sam gledao sta koriste ljudi sa Drine (bukvalno sa slika sta sam video), pa kontam ajde da ga uparim sa Rio Gold Elite. Nisam iskreno stigao da ga probam na Drini, ali verujem da je to to. Na kraju krajeva ako ne budem zadovoljan, stavicu ga u ormar i uzecu R8 Core.

Nikola_m87

Senior member
Učlanjen(a)
28.06.2015.
Broj reagovanja
71
Hvala momci na komentarima!
CTS je ozbiljan dry fly stap. Ja sam se ipak odlucio za Trout LL, kontam ajde napravio je Rio kanap bas za njega, pa da uzmem sve po njihovom katalogu, glupost al ajde kad sam vec krenuo tom rutom da idem do kraja. Sa Trout LL-om sam upoznat, pa sam sad uzeo 486-4 i za njega znam da sam ubo ono sto jurim duze vreme. E sad sto se X-a tice, tu sam manje vise uzeo po onome sto sam gledao sta koriste ljudi sa Drine (bukvalno sa slika sta sam video), pa kontam ajde da ga uparim sa Rio Gold Elite. Nisam iskreno stigao da ga probam na Drini, ali verujem da je to to. Na kraju krajeva ako ne budem zadovoljan, stavicu ga u ormar i uzecu R8 Core.
Ja imam r8 Core i za njega je taj rio gold savrsen. X je isto dobar stap. Mnogi ljudi vole da pecaju na isto deset godina, ja volim da menjam...Daje mi motivaciju da izadjem na vodu. Bitno je da je zanimljivo.

lazic998

Junior member
Učlanjen(a)
06.02.2015.
Broj reagovanja
80
Ja imam r8 Core i za njega je taj rio gold savrsen. X je isto dobar stap. Mnogi ljudi vole da pecaju na isto deset godina, ja volim da menjam...Daje mi motivaciju da izadjem na vodu. Bitno je da je zanimljivo.
Videh upravo na slikama. Ja iskreno ni X nisam probao kako treba da bih komentarisao, kamo li R8 Core za koji pola prica da je motka, pola da je savrsenstvo. Ako mi ne legne X kako treba, eto ga R8 Core ubrzo. Koji konkretno model imas, 690-4?

Nikola_m87

Senior member
Učlanjen(a)
28.06.2015.
Broj reagovanja
71
Videh upravo na slikama. Ja iskreno ni X nisam probao kako treba da bih komentarisao, kamo li R8 Core za koji pola prica da je motka, pola da je savrsenstvo. Ako mi ne legne X kako treba, eto ga R8 Core ubrzo. Koji konkretno model imas, 690-4?
Da, na sesticu pecam i mislim da je Core meksi stap od X-a.

lazic998

Junior member
Učlanjen(a)
06.02.2015.
Broj reagovanja
80
Ja sam probao na livadi X 2020-2021. godiste je stap, bar mi je tako receno. Sto se tice bacanja po meni vrhunski se ponasa sa Rio Gold Elite WF6F, ima snagu, odlican load, fast je akcija, nije mekan stap. E sad, jedno je na livadi a drugo je na vodi. Sto se ovoga tice, meni je ovo vrhunski combo, mada sam cuo za ovo sto Maric prica da je X za klasu jaci od deklarisanog.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
74
Pre bih Grand nego Gold...:)
I ako ti nije mrsko, na pm kako si finansijski prosao...treba da shopingujem, odustao sam od odlaska u Svedsku na pecanje a i Ribnik ima da me se naceka i uyeli posle ovih novih cena:cool: pa je budzet za 2025. buniji, nema rebalansa preko potrebnog:cheesy:;)

Vrh Dno