Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Naleteo na neku bagatelnu rasprodaju na Amazonu... Da malo podmladim strune za ove dve klase... trebace Zanimljivo da ova nova siva varijanta ima malo duzu glavu i drugaciji tejper. Takodje... nije vise ridge tehnologija, vec novi coating.
Није elevation 9'9 #8 био лош штап. Можда данас једноставно и нема лоших. Брдо "crispy", "deep", "fast recovery", "feather light"....
Свакојаких одличних штапова, али неки од њих једноставно немају " меса". Не избаце канап сагласно са душом, ако ме неко разуме . Неки, или се пребрзо испразне или добрано касне. Хтео сам узети guideline NT11 #8, али неће душа. Пробах га. Осетим пуњење штапа, станем у стопу, душом сам избацио канап, а штап.... тек после тога налети и избаци канап. Дубок и акцијом касни. Џаба му фаст рековери кад је воз прошао. Сличан је скотов свинг. Не ускладих се ни са њим. Добри штапови, до мене је нешто .
Зато је елеватион отишао а данас стигла класика из Шведске. Хладно је. Снег, али сам га морао пробати. Нисам ни требао јер класика је класика .