Danas sam kupio...

TMc

Hero member
Učlanjen(a)
01.09.2017.
Broj reagovanja
1.248
IMG_1267.jpegIMG_1265.jpeg

Prenovih se, za suve posebno, no malo me brine ova etiketa na top ride. Em se klizam po reci upadam u virove preskacem zmije zaobilazim pse lutalice još sad i od ovog da cvikam. Dal moguće da je ovo štetno ili je to nešto zakonski što mora da piše kao ono tipa ne gutati itd?

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
344
Да, битно је да заштитиш уста/очи и нема фрке. Не размишљај о томе. Сигурно не загађује воду јер би га забранили ко што су онај зап-а-гап ономад. Срећа па сам нашао неки лепак за нокте. Иста флашица, иста четкица, досад никаквих проблема, а тродупло јефтинији.

alexm

Junior member
Učlanjen(a)
04.05.2017.
Broj reagovanja
89
Pogledajte prilog 88463Pogledajte prilog 88464

Prenovih se, za suve posebno, no malo me brine ova etiketa na top ride. Em se klizam po reci upadam u virove preskacem zmije zaobilazim pse lutalice još sad i od ovog da cvikam. Dal moguće da je ovo štetno ili je to nešto zakonski što mora da piše kao ono tipa ne gutati itd?
To pisu na sve i svasta. Neka zakonska regulativa pa im je lakse da napisu. Na neki citac kartica meni isto to pisalo, itd ...

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
35
To pisu na sve i svasta. Neka zakonska regulativa pa im je lakse da napisu. Na neki citac kartica meni isto to pisalo, itd ...
Kako misliš lakše im da napisu? Valjda moraju.
Napokon na produktima imamo obeležene izvore bisfenola A (BPA), polihloridnih bifenila (PCBs) (vrv u CDC ulju).. koji su mutageni, teratogeni i slično..
Da se ne pravim pametan, ali za mene je to revolucija u odnosu na pre par decenija. Barem da se ne trujemo sa onim što znamo da truje :)

beelack

Senior member
Učlanjen(a)
31.08.2018.
Broj reagovanja
64
Evo jedan lep TIP za drugare sa foruma. Magnetna kutijica "za udice" iz Formaxa, dvostrana, lepa, dobri magneti. Jedna strana plića, jedna dublja, a kutijica tanka i kvalitetna, za samo 450 din :) dok se ne razgrabi t.j. podigne cena :)

IMG_6201 2.JPG
IMG_6203.JPG

easyrider_

Full member
Učlanjen(a)
25.07.2007.
Broj reagovanja
586
Vrh Dno