MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2017

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Opaaaa. . kreces da se ljutis :)
Valja to. Vidis, ja ne pricam o tim oblastima. Pricam o takmicenjima. Sta god ti mislio tu ja sam svetlosnim godinama udaljen od tebe. Nisam ti nedostizan naravno al tvojim tempom, necu ja doziveti da vidim tebe kako pecas kvalitetno. Predji covece u dubinkase vise ti pristaje.

Tupo moj, stalno juris pogresne vozove. :)

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Opet ti. Pa ja bih se ubio kad bih pecao 100 dana godisnje zadnjih 7 god i da ne znam da pecam. Ti to ne mozes da shvatis. To je razlika izmedju mene i tebe. Ja pa ja. Takmicenje samo ja pa ja Oholi i niko drugi, sve sam ja naucio da pecaju czech. Daj nemoj me zajebavati. Daleko si ti od majstora. Imas da ucis jos.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Drugo, niko nikad nije rekao da je ceskarenje tesko. Znam da sezajebavas za mitu al se za sampiona ne zajebavas.... Ili bar za reprezentativca. Kad sam rekao da sam najbolji vezac? Nikad... Drugo sve sto znam rado cu pokazati. Najbolji nimfaros nisam, al sam jedan od boljih. Samo imam jos mnogo da ucim. Dal sam neke vrste ulovio prvi i jedini u srbiji.... Jesam.... Sad mozes ti da budes srecan zbog mene ;)
A dal patis ili ne...... Ostavicu misljenje za sebe. A svako opet ima materijala dovoljno da kaze sta misli o tebi ili o meni.   

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
I sto je fora ne ljutim se. Znam da lupas tj navikao sam se na tebe. I ne uzimam ti za zlo keve mi simpaticno mi je.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ma libo me rac sta ko misli o meni. Opet ne mozes da shvatis, ne zelim da se dopadnem ljudima na silu. Da li neko misli da dobro pecam ili ne boli me. I ja mogu da mislim za nekoga da ne zna da prca npr pa sta cemo onda.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
maric je napisao(la):
Opet ti. Pa ja bih se ubio kad bih pecao 100 dana godisnje zadnjih 7 god i da ne znam da pecam. Ti to ne mozes da shvatis. To je razlika izmedju mene i tebe. Ja pa ja. Takmicenje samo ja pa ja Oholi i niko drugi, sve sam ja naucio da pecaju czech. Daj nemoj me zajebavati. Daleko si ti od majstora. Imas da ucis jos.
Gresis o broju dana koje provodim na pecanju...
Nisam tebe naucio ceskarenju. Biram studente ne bih da gubim vreme.
Evo covek kome sam jednom pokazao ceskarenje te je presisao na djetinji :) da mu ne pominjem ime.... Nije na forumu.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
maric je napisao(la):
Ma libo me rac sta ko misli o meni. Opet ne mozes da shvatis, ne zelim da se dopadnem ljudima na silu. Da li neko misli da dobro pecam ili ne boli me. I ja mogu da mislim za nekoga da ne zna da prca npr pa sta cemo onda.
Ricma.... Polako. Za danas je bilo dosta penetracije.
To be continued ;)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
E moj ti sreca pa ti mali kurcic pa ne osecam penetraciju.  :D :D :D :D

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
I pusti penetraciju vidis da ti slabo ide. Vezbaj za Ligu sledece godine. Trebace ti.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ova "penetracija" me podseti na ovo....

https://www.youtube.com/watch?v=SHk-2gnuEeA

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Sad dobih informaciju da sam muljao na Djetinji  :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: e jebem vas lude. Pa ovo je stvarno ludilo. Uputio sam poruku svim mojim meracima na Djetinji da vidimo sta sam ja to muljao. Ukoliko ne bude tako onda cu da presavijem tabak i da tuzim odgovorna lica za sirenje lazi i dezinformacija Savezu. Ne moze ni jedna godina da prodje bez sranja.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ako neko ima neku informaciju da sam muljao ili dokay nek kaye ovde javno. Makar bilo i rekla kayala i da navede ime i preyime tog ko prica da bih ja obavio jedan informativni raygovor u 4 oka sa njim.

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
1
Ahahahah vrh. Pa hajde da si kamo sreće razbio na Đetinji. Bilo bi logike neke.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
A pustao sam brkove al ne vredi. Onda glistu ne nadjoh. Kontam sta li sam sjebao. Moyda nisam jeo po FIPSU bila kobasica velika  :D

Vrh Dno