MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2017

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Ja koliko sam cuo nekima nije bila frka da upisu ribu nakon favorita.... Dolazi do smene generacija. I to je predobro. A ti maricu samo kaskas ko tupa juris voz....

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

Dexa89FLY

Full member
Učlanjen(a)
24.04.2014.
Broj reagovanja
0
oholi je napisao(la):
Ja koliko sam cuo nekima nije bila frka da upisu ribu nakon favorita.... Dolazi do smene generacija. I to je predobro. A ti maricu samo kaskas ko tupa juris voz....

:)  :) Zaboravih da pomenem još jednog mog opasnog mentora,Oholi hvala za savete  ;)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Dexa ti reče drugacije sinoć ili te ja nisam razumeo. Oholi nisi se takmičio nisi čak ni u protokolu i molim bez komentarisanja.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Ricma, dok nisi bio u protokolu komentarisao si. Samim tim mogu i ja. Ko gubi ima pravo da se ljuti.
Sad sto tebe boli sto si padobranac i sto veze sa mozgom nemas to je druga stvar. Kad se vratim iz kine naucicu te da pecas. Al moraces da zaboravis sve sto mislis da znas. Naravno, nisam jeftin.... ;)
To sto si upecao ribu a mita nije ne znaci da znas da pecas. Znaci da te usralo svetski. Mita je jedan od nasih najboljih takmicara. 60 svetlosnih godina je ispred tebe.... Dexa iako nov je cist dokaz da treba pecati a ne palamuditi kao ti. Da ne pominjem ostale....

Na gradcu, koji ti je domaca voda.... Sta ce da se dogodi? Aj molim te reci mi.....

Ja znam samo jedno..... Nisi prvi kao sto si najavio i nema sanse da budes prvi..... Sto ce reci podmazi guzu da te manje boli. I predji u plovkarose. Ja da sam lupao kao ti, najavljivao prvo mesto, titulu ... A doziveo debakl kao ti, pojeo bih stapove i kombinezone. Al ti budi fer ibl pokloni dexi sve to, on ce bar da koristi sve to kako treba.  .

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Dexa89FLY je napisao(la):
:)  :) Zaboravih da pomenem još jednog mog opasnog mentora,Oholi hvala za savete  ;)
Druze drago mi je da su makar malo pomogli. Bravo od srca.... I oderi tihomira ;)

Dexa89FLY

Full member
Učlanjen(a)
24.04.2014.
Broj reagovanja
0
Verovatno je ono drugo . .  :)
Opusti se bre Sreto malo . .  :)
A jes,to mu je domaći teren Vlado,teška rabota  :D
A saveti su bili dragoceni . .

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Oholi stapove cu da bacim ako dodjem u situaciju da me ti učiš i to potpisujem javno makar bio fenjeras doživotni. Na Gradcu ne očekujem mnogo.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Sad ce ricma da bljesne na gradcu..... Ulovice 4 ribe, popece se 2 mesta, i onda ce do sledece godine da prica kako je imao 6 riba od 19.9cm..... Ibkako su one bile dovoljne za 1. Mesto.....

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ništa ja nisam rekao osim da sam usrao na Djetinji. I to da niko ne peca extra. I šta je tu loše? Jel grešim?

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
I jos nesto ricma, sto da cutim samo ja.... Sto te prcam.... Sto da ne cute ostali koji te  podrzavaju? Nemoj tako, budi pravicna.
Ti si pokazao koliko znas..... Mlad si, mozda naucis :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pa ja jesam pravičan nego ti ne kontas od smoga u Kini. I Moraš da naučiš da ga i primas. Ne možeš samo da ga blajvis. Iskreno meni je ovo takmičenje sporedna stvar u životu razlog da odem na vodu. Al lepo je pobediti. I iskreno zaboli me stojković ko je prvi, drugi, treći sve dok postepeno napredujem.

P.S. a i ti ćeš iz Kine da dodješ za 5 god. Ko da čeka toliko. Ima na 3 Svetska da odem.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Ricma.... Samo cu te pitati koji si na tabeli ako se ne racunaju ljudi koji se nisu takmicili?
Napredak?

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
I te kakav sto se tice nimfarenja. S obzirom da pretprosle godine nisam imao pojma, prosle se nisam takmicio i imam za dve god 10 izlazaka na vodu vrhunski. Mora da su drugi nazadovali u pm.

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
http://www.ribolovci.org.rs/images/2017_musica_kolo_3.pdf

http://www.ribolovci.org.rs/images/2017_musica_kolo_4.pdf

Vrh Dno