MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2017

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Maricu na tabeli si prosli put bio koji? A koji si ove god?
I ako nemas izlaske kako si mislio sampion da budes? Posto si na sva zvona to najavljivao

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pa rekoh nema pomeranja u generalnom plasmanu jbt. Rekoh lepo. Budi malo srecan zbog mene jbt ne boj se bicu prvak. Samo opusteno ;)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
I posto si inteligentan uradi tabelu plasmana za Visocicu. Pa vidi. Jeste jedna riba ali iskreno kad se uhvati 20 riba samo to ipak znaci. Seti se Moravice samo. Mnogi su sa tom jednom ribom sa Moravice usli u reprezentaciju i zato ne prdi molim te. Uradi tabelu ako znas da uradis. Samo Visocicu ili nek Sale uradi tabelu 

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ima dosta ljudi sa jednom ribom ali imaju u tom sektoru gde su pisali po 2,3,4 plasmana.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Ricma nema veze sa tim dal sam srecan zbog tebe ili ne. Ti sto su na moravici pisali jednu prosle god a usli u reprezentaciju su na ostalim rekama pecali bar solidno.... Da radim tabelu ne pada mi na pamet. Ti da udjes u reprezentaciju bio bi to cist gubitak za tim i to je cinjenica. Ljutio se ti ili ne. Rado bih te video u reprezentaciji, posavetovao, dao muve.... Al u ovom trenutku ti po mom misljenju nisi materijal za dalja takmicenja van srbije.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Nema tu materijal..... Ako uđe u prvih pet, ide na svetsko.Za kvalitet materijala je zadužen Milan Impa.  ;)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
A ti si materijal pa si bio najgori od nasih u Bosni? Kako seres jbt pa to je van svake pameti. Od svih vas je realno samo Mita materijal za van Srbije ostali su nabiflali da oru po dnu i to je to. Nije Svetsko samo czech sinko moj. Ali opet imas svoje misljenje i ja to cenim. Ali ne znaci da si u pravu.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
I iluzorno je da raspravljam sa tobom. Kad dodjes u Srbiju ukrsticemo maceve u Ligi i molim lepo a do tada uzivaj u zivotu.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Od danas musicarenje u Srbiji racunam pre Prepodobnog Oholog i posle Prepodobnog Oholog  :D

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
rićma, deseti ti beži 9 poena. Imate tri kola na Gradcu i tih devet poena nije nedostižno, uz malo sreće i puno  discipline, organizovanosti, taktike... Izvodljivo je.  ;)

Dexa89FLY

Full member
Učlanjen(a)
24.04.2014.
Broj reagovanja
0
Šta će biti od hrane za ručak na Gradcu ?
Samo bez jagnjetine molio bih organizatore,ako ništa sendvič da mi obezbede . .  :D

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Ricma tebe decko puca sujeta. Tvoje misljenje je jako kao i tvoja pozicija na tabeli. Ja se dokazujem pred boljima ili istima kao sto sam ja. Ti to nisi i skoro neces biti. Dzaba ti sims, skupi stapovi i ostalo kad nemas praksu a imas predug jezik.... Vrati se na pocetak teme. Jos tad sam ti rekao da nema sanse da se desi ti sto pricas. Vezbaj, vezbaj. .. A zato sto si indijanac cena mi polako raste ... Uskoro neces moci da priustis moj savet :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ja ne znam koji je tebi klinac ko je trazio bilo kakav savet od tebe?Zasto se nameces da dajes nekom savet kad pojma nemas. Mogu Simpsona da pitam za savet sa pribor, ili Saleta Flydocka za musice, Ili Acu Ivanovica, ili Bugarcica za tehnike bacanja a koliko vidim ti tim ljudima nisi ni blizu sto se tice ovih oblasti. Ne razumem te sam si se ubacio u pricu ne znajuci ni celu pozadinu iste. Ali posto si najpametniji ok je.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Moj post je bila zajebancija. Zamisli koliko bih bio lud da verujem da sam bolji od Profe?? Pa sa njim sam se cuo i rekao mu da je sprdnja i covek zna kao kad se on zeza sa mnom i cimne me i kaze zezamo se malo Maricu. Pa naravno jbt. Ja ne mogu da pametujem kao ti da sam najbolji vezac, da sam nimfaros, musicar ili da sam uhvatio ovu ribuu, onu i sve to prvi. Nisam brate mili daleko sam od toga. Niti patim za tim. Jer me boli kurac. Znam da pecam dovoljno za sebe, kao i da vezem musice. Ako mi bude trebalo naucicu. Nije to nuklearna fizika kao sto ste predstavljali czech nymphing. Probao i ja pa uhvatio ribu Boze moj.

Vrh Dno