MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2017

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Baki-Pa je napisao(la):
Sad se lepo pripremiš za Gradac i eto te u reprezentaciji.  ;)

Marić je upisao po 1 ribu i na Đetinji i na Visočici. Još jedna na Gradcu i to je to :D

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
U sustini sad sam skontao da niko pojma nema. Male su nijanse u pitanju. Neki su dosta napredovali i to je vidno. Riba se peca u prva dva kola dok mesta nisu izgazena i to je to. A to je daleko od toga da neko opasno peca. Skontao sam i to da je sreca vrlo bitan faktor. Cekam Mitinu analizu posto sam imao dva mesta ista kao i on koje sam detaljno precesljao a to su A3 i B2 ali dzabe. U B5 mi je spala riba preko 30 cm na strimer i to da sam izvukao bila bi druga prica. Uhvatio sam pored toga par riba od 17-19 cm koje nisam ubacivao u cuvarku. Naravski skontao sam i da nemam pojma i da treba jos da ucim i vezbam. Znaci cekamo Mitu i tabelu sa Visocice. U generalnom plasmanu nisam se pomerio ali mi je zato cini mi se mesto u reprezentaciji bezi za 10 plasmana sto nije nedostizno.

P.s. Profo ja bar upisah na Visocici i na Djetinji a prvi put sam pecao i video te reke. Nekima dzabe i da idu 5 puta  :hammer:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Navukao si gnev šireg auditorijuma, rićma. Sad će na Gradcu svi da ga šilje na tebe.  :yeswink:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pa sta sam rekao sto nije tacno??? Nek ga silje sta fali. Znas kako su meni rekli posle Djetinje. E moj Maricu racuna se samo ona riba koja je upisana ;) mozes da zakacis 30 u meri  i jos 50 ispod mere dzabe ako ne izvuces i ne upises ribu. Zato i kazem ima i znanja i srece. Svi su tu negde. Mozda ja budem popuslic na Gradcu, svasta je moguce. Tihi je 2015 pisao krompir na Gradcu al zato je 2016 osurio. Jbg brzo se napreduje  nema vise velike razlime medju takmicarima.

Dexa89FLY

Full member
Učlanjen(a)
24.04.2014.
Broj reagovanja
0
Napisao si da niko pojma nema  :)
Generalno je bilo teško svima ,trebalo je provalii gde i kako riba uzima, trebalo je probati više pristupa da bi se dobijala riba , e to što je nekad bilo 19,5 , 19,7 , 16,17 to je već viša sila,Vlada Marković je imao ribu od 19,9 kao i Tihi ako se ne varam . . Voleo bih da vidim te veće majstore od nas kako bi lovili . .
Meni je milo što je atmosfera bila prijatna,zezanje,druženje i radujem se ponovnom susretu sa svima vama na Gradcu . .  :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Izvinjavam se za to niko pojma nema. Mada sam napisao da i ja pojma nemam. Sad sto neko ne kapira da je to malo zezanje i tarabas je jebem li ga. Ja znam da ga primim ali ne volim ljude koji samo kad jebu glume mangupe. Moras da naucis i da ga primis. Ma bre spalo je ljudima krs ribe. Sve je totalno drugacije moglo da bude. Ja se samo nadovezujem na Djetinju posle koje su mene karali.
Niko iskreno nista epohalno nike pokazao osim Tihog koji je extra napredovao i skidam mu kapu. Ti si imao jednu ribu neocekivano pred sam kraj. To je sreca. Ona prati hrabre.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Kako vam bre spadne toliko ribe? 20 i kusur godina sam se takmičio i za to vreme mi nije spalo 10 riba. Ajde, samo sam je jednom takmičio u mušičarenju, ali ni tada mi nije spala ni jedna riba. Dal vas to pukne adrenalin ili šta je, bem li ga....

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
A jbg zajebana voda, jaka. Samo 20 riba pisano. A na Djetinji 90 mislim.

Dexa89FLY

Full member
Učlanjen(a)
24.04.2014.
Broj reagovanja
0
Ja sam malo razmišljao van okvira normalnog i zabacivao gde obično ne zabacujem , i ja sam tu izgubio još dve merne ribe pre toga,što nije opravdanje,sreća,znanje,sranje ne znam ni ja šta je tačno  :) . . A Tihi je moj klubski drug i ovako drug i mentor,savetnik i vrhunski je ribolovac . . Ja imam 27 godina ,još je takmičenja ispred mene. .
Jaka riba Baki,a jaka i voda dobiješ ribu ali ako ona uleti u maticu bude samo pa pa  :D

Vrh Dno