ekoljuba je napisao(la):Mislim da fly moze da bude u odredjenim situacijama da bude podjednako efikasan i cak ubitacniji od varalice a to su situacije kada imas dovoljno prostora za mahanje, manje vode, plici tereni sa puno prepreka i trave!
Goci je napisao(la):A što se vrednosti tipa "teže za uhvatiti" tiče, ne smatram da je na pristupačnom terenu, a pogovoto iz čamca, a na kraju - pogotovo na plićim mestima, iole teže prevariti štuku na muvu nego na varku.
Upravo tako Šone govori tj piše ,gledano iz ugla samog sebe kao pojedinca,meni je najvredniji ,najdraži i sve ostalo naj..naj ulov na FLY tj na strimer sopstvene izrade pa ma kakav on bio ,takodje verujem da je i onaj ribolovac koji nahvata punu čuvarku štukica penkala od po 20 cm (ne bitno na kakve načine) istinski srećan i zove sve redom da se hvali i priča hvalospeve ... Njemu je to recimo sigurno "vredan ulov" a meni je to za podsmehGoci je napisao(la):Vrednost ulova za svakog čoveka lično može se jedino meriti po količini sreće koju on ima kada taj ulov ostvari.
Koliko je takvih terena po Vojvodini?Goci je napisao(la):ekoljuba je napisao(la):Mislim da fly moze da bude u odredjenim situacijama da bude podjednako efikasan i cak ubitacniji od varalice a to su situacije kada imas dovoljno prostora za mahanje, manje vode, plici tereni sa puno prepreka i trave!
Pa dobro, tu smo negde po razmišljanju, i ja sam sve ovo gore napisao za tačno određena mesta, slična ovima koje ti navodiš:
Goci je napisao(la):A što se vrednosti tipa "teže za uhvatiti" tiče, ne smatram da je na pristupačnom terenu, a pogovoto iz čamca, a na kraju - pogotovo na plićim mestima, iole teže prevariti štuku na muvu nego na varku.
Šone je napisao(la):E aj BANujte ove VaraličaRE sA FORUMA
![]()
![]()
Ovoga momenta sam vezao zadnji strimer na "Jocu" i razmišljam da li mi vredi leći i odspavati 3 sata ili da ostanem budan malo uz TV i razvijam u glavi strategiju za water wolf'ove sa kojima ću se naći oči u oči za otprilike nekih 5 - 6 sati ...hmmm pitanje je sad ...