Jezero "Joca", Ečka

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
uh....jedina ako planiram da doniram dupe mesarskoj industriji posle,jer nece ostati nista.....mada,ove godine ici ce se na Jozu! :)

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Rancic je napisao(la):
Koliko vidim pozadi je štap na držaču, pa ulov nije mušičarski i nemam pojma što ga trpaš ovde.
Osim ako misliš da neznamo šta je šaran.

:D Izgleda da ne znas!!!

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
ajoj bre pa kome se love babuške ,crvenperke i ostala sića kad znaš da te u vodi čekaju prave nemani od štuka ,sa realnom pretpostavkom da ima i neka maksimalka od kakvih 17- 18 kg .. ufffff Ja sam ipak za BIG GAME !!!

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Između par štuka od par kg i 50 crvenperki od 100-200 g, bez imalo dvoumljenja biram crvene! Štap trojka, suva muva ili lagana nimfica, joj, joj...  :)

Mada bih naravno negde blize na crvenperke. Imam ih na par jezera u Pirotskom kraju, samo tesko da se moze uhvatiti kao na Joci.

Mozda je dobra ideja otići na Jocu u svitanje, mušičariti crvenperke negde do 9, pa se do 15 h zezati se crvenperkama i na na kraju opet štuke!  :)

Ideja za Ekobrata i Daneta...  8)

StY_EsoX

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2006.
Broj reagovanja
1
Bele ribe ima zaista dosta na Joci.. predvece se cesto digne i na povrsinu.. definitivno bi se moglo vrlo lepo pecati na musicu. Ali... iako su crvemperka i bodorka vrlo interesantne ribe za musicarenje mene na ovoj vodi ne interesuju bas preterano.

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
svako ima svoj ukus,naravno.... ;) ali ako bih na povrsini video par krupnijih crvenorepih,a ima ih na ovoj vodi garant,ne bih mogao da odolim da joj ne nabacim pokojeg gamarusa..... :drool:

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Babura sa Joce!

Prilozi

• babura1m copy.jpg
    babura1m copy.jpg
    177,2 KB · Pregleda: 194

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Ne stavljam ja nista babuskama u usta!!!  :D 
Inace to u ustima joj je varijacija Woolly Buggera sa metalnim ocima na udici velicine 8.

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
143
Na viđeno ili ne?

Vrh Dno