Na Joci je krenula da radi stuka kako treba, i ako je bilo lepih ulova jos od polovine avgusta to se uglanom svodilo na jutarnji i eventualno vecernji cug! Ovih dana se javlja preko celog dana.
Juce cetvoroclana ekipa musicara Markovic i Dzoni iz Pozarevca, Dane(Esox) i ja krenula u potragu za stukama na Joci.
Markovic, Dzoni i Dane su pecali iz tuba a ja iz camca. Lep oblacan dan sa blagim vetrom, dan kakav se moze pozeleti za pecanje stuke. Akcija nije izostala. Sve u svemu na kraju dana Dane je bio najuspesniji i sa najvise ulovljenih stukaa i sa najvecom, lepotica od skoro metar duzine i preko 6 kg tezine. Ekipa iz Pozarevca je takodje imala dosta udaraca i spadanja ali zbog neadekvastnog pribora stapovi klase #6-7, kratke sajle zbog koje je Vladi Markovicu jedna pregrizla, realizacija je bila slaba, pa je na kraju Markovic samo jednu stuku od oko 2 kg izvukao napolje. Ja sam se upisao sa jednom od oko 4 kg uz jos jedno spadanje i jos jedan udarac. Skor bi verovatno bio i bolji da mene popodne nije ozbiljno krenula da drma prehlada posto sam dosao bolestan na pecanje a Danetu se izbusila tuba tako da popodne nismo otpecali u punom tempu.