Evo mene posle duzeg vremena da dam konkretan kratak izvestaj za moj PRVI FLY izlazak na jezero Joca!
Ove godine sam malo vise dao akcenat musicarenju stuke i imao bas dosta ulova,uglavnom pickica do 1 kg na par voda.Uglavnom Zasavica,Tamis.Smatram da je i to dobra odskocna daska i upoznavanje sa tematikom,rutinom,samim iskustvom musicarenja Stuke.
Uspeo sam da se organizujem nekako i pripremio se za Jocu,navezao par Divera i naostreno krenuo...
Isao sam sam i cekao da me neko odslepa do prelivace na kojoj sam svega jednom bio pre dve godine i uhvatio jednog bucova

tako da ne znam monogo o njoj.
Odvezla su me gospoda bas sa ovih klipova,koji su prema meni bili i vise nego korektni,tada sam ih i upoznao...MADA OVI KLIPOVI SU JEDAN UZAS TEZAK I KATASTROFA.Mada svi mi znamo kako se snimaju emisije itd....
Kada smo stigli na prelivacu stao sam pored njih na nekih 20 metara uz granje na levoj strani...
izvukao sam nekih 15m kanapa i zabacio u granje koliko da pokvasim kanap,sledi drugi zabacaj i dobijam ribu...samouveren i umisljen da je to tek pocetak s'obzirom da sam dobio ribu u drugom zabacaju...lagano je zamaram,uzivam u voznji i zovem kolege da me slikaju i dok sam pruzio grip da je prihvatim otkaci se ispred samog camca!Sam sam kriv mogao sam mnogo brze da je izvadim nego ja lagano,pritom sam u sebi pomislio dok sam je vadio "PA I NIJE NEKA"

bila je oko 3-4kg
Narednih 45minuta 6-7 camaca niko nije imao ribu,onda je pocela po koja da se javlja.
JA do kraja dana nisam imao ni cvrk!!!
Od 6-7 camaca tog dana 2 camca nisu ni videla ribu,a ostali su imali po 1-2 i to 2-3kg i mozda dve 5,6,7kg nisam siguran...
To je bilo pre jedno mesec ipo dana jos je bila dnevna temperatura 20 stepeni,sunce..
Bas sam se trudio i raspao od zivota...eto nije mi se dalo da je slikam...to mi je bila i najveca do sada na fly.
Kupio sam skupe kanape,full oprema,sve i zakljucio sam da sto bolju opremu imam to i manje vremena imam za pecanje...
Svake godine pricam e od ove sezone cu vise da idem,e sad cu ozbiljnije.Ustvari idem sve manje i manje!Pozz
'ću poludim od obaveza