Doslo leto i savrseno je vreme da oni koji imaju float tube izadju na jezera, bare, cak i reke. Ja cu to sigurno ciniti cesto ove sezone iz dva razloga. Prvi je jer cu da se mnogo nerviram zbog oscilacija vodostaja na rekama koje najcesce posecujem a drugi je velika posecenost istih. Na jezerima koje planiram da posecujem jedini problem mi mogu prestavljati kupaci (kojih na svu srecu nema po celom jezeru) i mozda neki propisi gde je zabranjeno pecati iz plovila. Moram priznati da cu ove propise redovno da krsim i dok ne dodje cela policija nece me izvaditi iz vode. Zasto? Zato sto u tome da se zabrani ribolov iz plovila koje nema motor, ne prvi nikakvu buku i skoro da nikako ne moze da smeta nijednom ribolovcu ili okolini, nema nikakve logike.
A sad sledi ptanje za one koji ga imaju ili znaju nesto o tome. Koja guma je najbolja? Za traktor, autobus ili kamion? I koja velicina?
A sad sledi ptanje za one koji ga imaju ili znaju nesto o tome. Koja guma je najbolja? Za traktor, autobus ili kamion? I koja velicina?