Danas sam kupio...

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
koliko si platio dubak i gde si ga kupio ako nije tajna??? meni ce na leto trebati jedan takav za drinu i njene rukavce

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Malo sam pocekao al zakucalo na vrata.

Po meni mozda najbolji model sto se moze naci. O tome sta, kako, gde ... se moze smestiti sam tek shvatio kad mi stiglo i da nisam pogresio ni za mm. I dalje Simms ostaje Simms pa Simms pa Simms pa ostali. Odavno sam resio da kad kupujem kupovacu kvalitetno makar se i stisnuo za kintu ili sacekao. Kog li lazem vas ili samog sebe

Prilozi

• simmsheadwaterswaistpack.jpg
    simmsheadwaterswaistpack.jpg
    106,1 KB · Pregleda: 206

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
imaš pravo, za što udobniji ribolov i za što praktičnije stvarčice a da su kvalitetne isplati se malo stisnuti ako se ikako da, ušparati kakvu kintu više pa kupiti nešto valjano. Ja sam krajem sezone 2009 malo prevratao i isprobao jedan simmsov prsluk, idealna stvar za mene. Veliki džepovi za kutije u kojima se mogu smestiti i strimeri od 20cm a da sve to na čoveku izgleda lepo, elegantno, uredno, naj naj naj....a i cena nije neka da bi se smrzno, barem ne za standard kod mene u deželi. Jes, nisam sada u mogučnosti da se ovog trena  ponovim sa tim prslukom ali doći će i taj dan....osim ako ne pronađem nešto još bolje tj. idealnije.

Prle

Senior member
Učlanjen(a)
30.01.2010.
Broj reagovanja
0
Bata Djole da te dugo i lepo sluzi ova stvarcica. Zaista mi se dopada.  :tbumb:

Dok ne dodje vreme i "vreme" za pazarenje tako necega, zadovoljicu se ja lepo onim sto imam trenutno. Ali kada zavarim neki prsluk koji meni odgovara ili torbicu ima da bude onakav kakav i treba da bude, a ne kompromisno resenje. Jer ako nesto volim to je kvalitet, komfor i urednost u ribolovu.

milanrzav

Junior member
Učlanjen(a)
23.04.2008.
Broj reagovanja
0
Danas sam kupio sat Casio Fishing Gear AW-82D-1A,odlican je a nije ni skup 3200 din
Evo i linka:
http://www.satovi-online.com/catalog/aw82d1a-p-1321.html?osCsid=t1ndl7rq9bq6vh79bs1i9psqi2

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Švapski Pištolj za vrući lepak kraftixx cena 700din .. sad ću da rokam one štukaroške jednostavne  strimerčine Tipa Polaris od raznih flesh materijala  ....

ugly_si

Senior member
Učlanjen(a)
03.04.2006.
Broj reagovanja
1
juce sam kupio Simms Guide Vest

i mnogo mi je dobar :)

http://www.simmsfishing.com/site/guide_vest_09.html#

ugly_si

Senior member
Učlanjen(a)
03.04.2006.
Broj reagovanja
1
a kupio sam jesenas i
Winston BIIx #7 9'6"
i
Winston WT #4 7'6"

:)

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Sinoc kupio float tube... :naughty:
samo mi nedostaju perajca i sidrance pa mogu da se otisnem u avanture...  8)

ako neko ima ili zna nekog ko ima perajca na prodaju neka javlja da ne moram da kupujem veslo ;)

Vrh Dno