Danas sam kupio...

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
čestitam Sebastiane i neka te dobro služi ,samo ime ovog čekrka kao i cena obećavaju odličan provod na vodi  :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
hvala šone!

Uveren sam da če da bude lepih situacija  ;)

uh još da mi je ove zime na mladu izaći  ::) pa odma odjedared jednu od 120cm  :drool: :D ::)

ugly_si

Senior member
Učlanjen(a)
03.04.2006.
Broj reagovanja
1
LOOP AEG Series Single Hand 9' AFTM #5

Prilozi

• loop-aeg-1-dzua.jpg
    loop-aeg-1-dzua.jpg
    18,5 KB · Pregleda: 187

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Nek je sa srecom! Bas dobro izgleda, javi kako se ponasa na vodi.

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
Odavno nisam ovako dobro pazario.Dakle puknu meni wading boots ali tako gadno da im nema spasa, nije ni cudo posle 3 god akanja uglavnom po Drini-odsluzile su svoje a nisu ni bil neki top model.U potrazi za privremenim resenjem izgleda da sam nasao opasnu stvar.
U pitanju su CSP line safety shoes a?! opasno zvuci, ma da ne kenjam HTZ oprema  , samo sam kod obucara probusio 2 rupice da izlazi voda ,i cipel su vrh, ne klizaju se , kozne da ne poverujes, lagane , ojacane nekim metalom na vrhu , jezik je iz jednog dela , jedno zrnce peska nije uslo, mislio sam da im utiplujem krampone ali necu jer stvarno nema potrebe. evo fotke... a da cena 2450 RSD

Prilozi

• IMG_0177.jpg
    IMG_0177.jpg
    91 KB · Pregleda: 124

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
...

Prilozi

• IMG_0179.jpg
    IMG_0179.jpg
    113 KB · Pregleda: 157
  • IMG_0180.jpg
    IMG_0180.jpg
    168,8 KB · Pregleda: 186
  • IMG_0181.jpg
    IMG_0181.jpg
    120,7 KB · Pregleda: 138

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ako služe dobro stvarno svaka čast!  :tbumb: Takvu snalažljivost posebno cenim.  :tbumb:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Igore, ne predviđam im svetlu budućnost... Mislim da će se koža raspasti posle par meseci upotrebe, kupujem slične za radnike u SILEX-u, ne izdrže duže od 6 meseci u mnogo lakšim uslovima :(
Možda bi bilo bolje da si kupio neki od modela iz kombinacije platno/guma, ima i takvih.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
e pa danas totano neplanski, fish gripper sa vagom do 25kg i 1m metrom. nadam se da ču ga sledeči tedan probati na nekoj lepoj ribici.

Prilozi

• GRIPPER.JPG
    GRIPPER.JPG
    75,9 KB · Pregleda: 138

Markovic

Full member
Učlanjen(a)
11.02.2008.
Broj reagovanja
0
Da dugo sluze cokule i da griper udari u kraj. :)
I ja se malo danas ispazario ;)
Kombinezon cokule i pod odelo.

Prilozi

• P9215376.JPG
    P9215376.JPG
    205,3 KB · Pregleda: 220

djole10

Junior member
Učlanjen(a)
13.08.2010.
Broj reagovanja
0
U zdravlje da "icepaš" za pet godina, i kupiš novi. Reči ovom manekenu da uvuče stomak sledeći put :hammer: :hammer: :hammer:. Alal vera prelep komplet.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Vlado, nadam se da su filcani đonovi bez eksera, inače će žena da ti odere kožu s leđa zbog ovog manekenisanja po parketu :hammer:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
silvio je napisao(la):
Seb@ sve za nju mladu crvenu :hammer:

da znaš, svake godine mi sve više i više obuzima um, poako pa če mi postati opsesija  :doh: Čitam o njoj, gledam slike, ponekada je gledam u prirodnom ambijentu...neverovatno lepa i močna riba. Jedan moj sused u mojoj ulici ima u svom ribnjaku prelepu mladu oko 80-90cm dugačku i baš lepo uhranjenu i živi  društvu ogromnih jezerskih, potočara i kalifa koje su sve preko 60cm i prava mala torpeda. Gledam tako tu mladicu i zamišljam si je kakva je od 120cm i isto da je tako nabijena mišičasta...da tako šta ulovim meni bi bio greh ne vratiti je nazad gde kraljuje. Razumijem ljude da žele trofej na zidu i vole meso pa ajde ako je takvih riba mnogo ali meni lično je lepše videti takvu veličanstvenu ribu posle dobre borbe i nadmudrivanja vračenu nazad u njene dubine.
Imam dosta širok meredov ali iskreno mrzim ga upotrebljivati i to radim baš kada osetim da je to potrebno. Posebno štuke vole da se zapetljaju ili zagrizu mreži što mi dodatno otežava da je vratim u vodu čim prije. Mnoge sam lepe štuke od oko 3kg oslobodio još i u vodi pa i isto tako više šarana oko 10kg bez slikanja jer me mrzilo vaditi je na suvo da bi slikao ribu kakvu sam več pre sličnu slikao. Ok, velikog šarkota sumnjam da bi ovim probao vaditi, nekako mi to ne deluje previše fino ali štuke i ostale čeljustare radije gripperom negomeredovom ako mi je to ikako moguče. Posebno kada mislim na mladicu, radije je primim ovim nego da je motam u mrežu. Još je tu nekaj sitnica koje mi rebaju za mladu. Joj ne mogu više dočekati ponovni ciljani izlazak na nju. Još sve te silne poplave kod nas, uf, dok bude moguče izači mahačem na mladicu pre ču ovaj gripper probati na nekoj štujki...eh, bar da ona bude 1m+  ::)

Vrh Dno