rabbit je napisao(la):Jok.Za to imam poseban aparat,al moram da ti ga metnem.![]()
Zeko ovde se radi o instrumentu za merenje ali nije mikrometar u pitanju
rabbit je napisao(la):Jok.Za to imam poseban aparat,al moram da ti ga metnem.![]()
Kanap je bio jako povoljan pa nisam odoleo da ga ne kupimsimpson H je napisao(la):Meni je to jedna od losijih struna koje sam probao i brzo poklonio, nesto kao "prezentaciona kratkoglava struna". Ako vec gledas taj tip strune bolje da si uzeo SA XPS koji je vec nebrojeno puta dokazano resenje.
rabbit je napisao(la):Samo vježbaj casting,fly casting,i bit će OK.
Naravno da je SA XPS extra struna,moja omiljena,možda najmekša ikad napravljena,slažem se sa Simpsonom,ali kad već imaš TT,radi s njom.Iznenadit će te na vodi.
Markovic je napisao(la):Kanap je bio jako povoljan pa nisam odoleo da ga ne kupim
placena je 20 evricasimpson H je napisao(la):Markovic je napisao(la):Kanap je bio jako povoljan pa nisam odoleo da ga ne kupim
Sigurno si je platio daleko vise nego da si uzeo nekog no name kineza. Zato uvek vise razumem one koji kupe no name strunu. Ako je samo zbog imena onda se to drugacije zove.
simpson H je napisao(la):Meni je to jedna od losijih struna koje sam probao i brzo poklonio, nesto kao "prezentaciona kratkoglava struna". Ako vec gledas taj tip strune bolje da si uzeo SA XPS koji je vec nebrojeno puta dokazano resenje.
Djole je napisao(la):Odakle izvadi ovo "kratkoglava"???
Markovic je napisao(la):placena je 20 evrica
simpson H je napisao(la):Djole je napisao(la):Odakle izvadi ovo "kratkoglava"???
Sve ispod 10-11m je kratka glava