Danas sam kupio...

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
JAko dobra,skoro sam je probao.Ja inače koristim proizvod iste firme TT 5F Orange i prezadovoljan sam.Ona mi je bila na štapu i na polaganju.

Markovic

Full member
Učlanjen(a)
11.02.2008.
Broj reagovanja
0
Kupio sam je na nevidjeno, tako da pohvala prija.
Pogotovu sto dolazi od instruktora :respect1:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Meni je to jedna od losijih struna koje sam probao i brzo poklonio, nesto kao "prezentaciona kratkoglava struna". Ako vec gledas taj tip strune bolje da si uzeo SA XPS koji je vec nebrojeno puta dokazano resenje.

Markovic

Full member
Učlanjen(a)
11.02.2008.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Meni je to jedna od losijih struna koje sam probao i brzo poklonio, nesto kao "prezentaciona kratkoglava struna". Ako vec gledas taj tip strune bolje da si uzeo SA XPS koji je vec nebrojeno puta dokazano resenje.
Kanap je bio jako povoljan pa nisam odoleo da ga ne kupim

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Samo vježbaj casting,fly casting,i bit će OK.

Naravno da je SA XPS extra struna,moja omiljena,možda najmekša ikad napravljena,slažem se sa Simpsonom,ali kad  već imaš TT,radi s njom.Iznenadit će te na vodi.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
rabbit je napisao(la):
Samo vježbaj casting,fly casting,i bit će OK.

Naravno da je SA XPS extra struna,moja omiljena,možda najmekša ikad napravljena,slažem se sa Simpsonom,ali kad  već imaš TT,radi s njom.Iznenadit će te na vodi.

Ma nije ni XPS extra, to je struna za sekaperse bre, ali je daleko bolja od JW signature. Od obe je neuporedivo bolja TT, WCII, SA Trout a skoro 300% sam siguran da ih sve zajedno pere novi RIO Trout LT.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Markovic je napisao(la):

Sigurno si je platio daleko vise nego da si uzeo nekog no name kineza. Zato uvek vise razumem one koji kupe no name strunu. Ako je samo zbog imena onda se to drugacije zove.

Markovic

Full member
Učlanjen(a)
11.02.2008.
Broj reagovanja
0
Markovic je napisao(la):

Sigurno si je platio daleko vise nego da si uzeo nekog no name kineza. Zato uvek vise razumem one koji kupe no name strunu. Ako je samo zbog imena onda se to drugacije zove.
placena je 20 evrica

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1

Odakle izvadi ovo "kratkoglava"???

Vrh Dno