Danas sam kupio...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Markovic je napisao(la):
Da dugo sluze cokule i da griper udari u kraj. :)
I ja se malo danas ispazario ;)
Kombinezon cokule i pod odelo.

hvala koega, vala i tebe da dobro služi ovaj tvoj novi kompletić.
kada ga isprobaš malo više napiši nam malo o tom proizvodu, jako me zanima kako se pokazati na terenu jer mi se cena dopada.

Markovic

Full member
Učlanjen(a)
11.02.2008.
Broj reagovanja
0
Ja stiso petlju
sebastian je napisao(la):
Markovic je napisao(la):
Da dugo sluze cokule i da griper udari u kraj. :)
I ja se malo danas ispazario ;)
Kombinezon cokule i pod odelo.

hvala koega, vala i tebe da dobro služi ovaj tvoj novi kompletić.
kada ga isprobaš malo više napiši nam malo o tom proizvodu, jako me zanima kako se pokazati na terenu jer mi se cena dopada.
Ja stisnu petlju, pa cu da vidim dalisam se zezno ili ...
Jos ga nisam okvasio, ali prvi utisci su super.

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
347
A lepo sam reko sebi: Nemoj da kupujes nista pre proleca. Ne pipaj nista. Stap sam snimio koji cu a i sve sto ide uz to...Lepo se ucaurio i cekam. Al ne lezi vraze. U prosli petak slucajno otvorim jedan sajt koji obicno u ovo vreme daje malo vece popuste, sa ciljem da vidim neki cekrk #7. Kad tamo i LOOP-ovi stapovi!!! I izmedju njih Ovaj opti River za oko 260 evra jeftiniji. Nisam mogao da verujem. I srecom zaboravim obecanje koje sam dao sebi i narucim ko iz topa. Bio je samo jedan primerak.
I danas saznam zasto su se Loop-ovi stapovi pojavili na toliko velikom snizenju. Naime, Loop menja uvoznika za norvesku tako da je stari jednostavno izbacio sve sto mu je ostalo na snizenje. Od srca mu hvala.  :lol: 
Sad mi samo preostaje da zurim u stap i da zatvorim roletne i ne gledam vreme napolju. A lepo sam reko sebi: Nemoj da kupujes nista.... E ..bi ga... 

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
veoma lep komplet  :tbumb:

e nek te lepo i dugo služi!  :yeswink:

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
347
Hvala puno drugari! Mislim da cu morati masinicu da mu promenim. Isuvise je laka tako da moram da koristim dva tegica za balans.

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Vrlo lepo! Jel to za one wooly buggere? :nowink: Možeš i na štuku sa ovim bez problema  :tbumb:

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
347
Jos malo pa ce da se zaledjuje ovde Markovicu... :D al idem cim se vetar smiri...

Lazo ovaj je za suve na #16..- :D 

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ako ako, nesp je nabavio sedmicu i igrat če se par "dana" volijima pa onda če to da mu dodije i polako, cim po cim do desetke i strimera od pola metra ;) :bleh:

pa bre izbuši rupu u ledu pa tako lovi  :lol:

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
347
Hvala Gogo.

Sebastian hoce da me regrutuje za uckurlije.... he he.  Znam te pusko kad si pistolj bila... :hammer: 

Nema sanse!!! Ovo je za suve na # 16  :D 

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
nespetro je napisao(la):
Hvala Gogo.

Sebastian hoce da me regrutuje za uckurlije.... he he.  Znam te pusko kad si pistolj bila... :hammer: 

Nema sanse!!! Ovo je za suve na # 16   :D 

:D :tbumb:

pesma samo za našega nespa  :firends: al' da ne bude zabune samo deo refrena  :hammer: "Laži laži..."  ;)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hsz1VBqkUqI[/youtube]

stefan_kg

Junior member
Učlanjen(a)
12.08.2010.
Broj reagovanja
0
Da se i ja pohvalim.Kupio sam od Djoleta BFC Discovery III #5/6 i Ross Flystart cekrk.Jos da nateram ruku da me slusa i bice nesto od mene... :D

Vrh Dno