nikako . nisam ja svadjalacki tip coveka . samo mi vise dosadilo da citam kako se moja dedovina ovde maze govnima. nista viseMAFKE je napisao(la):Ime,svadjati se ? Pa tamo mi dedovina a zivim u Jagodini ceo zivot,U BLATU![]()
nikako . nisam ja svadjalacki tip coveka . samo mi vise dosadilo da citam kako se moja dedovina ovde maze govnima. nista viseMAFKE je napisao(la):Ime,svadjati se ? Pa tamo mi dedovina a zivim u Jagodini ceo zivot,U BLATU![]()
obrati paznju na ponasanje!ovo nije provokacija nego konstatacija.ima glavna tema o klenu pa tamo neka se i pise o njemu.Milan VB je napisao(la):Mafke nije valjda da padas na ovakve sitne provokacije?
vec ti rekoh,obrati paznju sta pises,ne znam odakle ti hrabrost i pravo da me ovako okarakterises ili svejedno nekog drugog!?Milan VB je napisao(la):Ovaj Schok je laznjak, nite se zna odakle je ni kako se zove ni kako izgleda, samo se ubacuje da provocira...
A ja ga cenim da je jedan od ljudi koji ovaj forum vide kao pretnju...
Zato pusti sta tamo neka kukavica koja se krije iza nekog lika koji ne postoji pise i sta pokusava da postigne!
shvati ovo na pravi nacin,a ne odmah povredjen ponos.MAFKE je napisao(la):
Schok,sokirao si me. Oprosti ako sam se zaneo u nekom postu i gnjavio te (vas). Dajem ti rec da vise necu da postujem,nikad mi niko u zivotu nije rekao da sam gnjavez.
Primljeno k'znanju Schok i hvala neizmerno na iskrenosti !