nb.geronimo je napisao(la):Milanče je napisao(la):@ nb.geronimo - na kakve muve cipol/pirka/šparić???
na malo bjelo jaje na filter od cigare (rascupan i stavljen kao dabing izmedju dva osnovna konca ) i na spuzvicu koju sarandjije koriste kao zamjenu za hljeb na povrsini otkinut komadic i vezan na 12 kratki vrat i siri luk a pirke sam najbolje lovio na aleksandru (kao mali strimer malo olovce ispred) pored molova lovio sam samo dva ljeta tako da se bas i nemoze nazvati neko iskustvo uglavnom cipol na imitaciju hljeba (da se razumijemo nije ih bas bilo puno ali su ludilo kad se zakace i glavna fora mi je bila da uvjek imam odmotane strune da prilikom drila ne izvlaci direktno sa cekrka jer su mi bili predvezi tanki 12 10 i lako su pucali otislo je par zaista velikih a pricao sam sa jednim kolegom iz hr on ih je lovio cesce i kaze mi da mogu slobodno ici i na deblje probacu pa bumo vidjeli a najgore od svega je sto pipka muhu i tako je brzo ispljune da su fule ceste ma sve u svemu sam otkrivam i probam i ovo i ono pa eliminisem![]()

Ako ti nije problem postavi sliku tih musica. Jasan mi je postupak ali nisam siguran kako to treba da izgleda na kraju.