Necu necuTako je kada si mlad i neistrosen, i ja sam bio nekada davno. Kasnije svakodnevne obaveze zivotne i porodica pa
vremenom se smlaci covek.
Uzivaj dok si mlad isto vise na vodu.
I nemoj nikada da se hvalis. HAHAHAA![]()
Necu necuTako je kada si mlad i neistrosen, i ja sam bio nekada davno. Kasnije svakodnevne obaveze zivotne i porodica pa
vremenom se smlaci covek.
Uzivaj dok si mlad isto vise na vodu.
I nemoj nikada da se hvalis. HAHAHAA![]()
Čemu li služe ove kontra kuke ?Evo neke slike sto imam ovo je i od prije nesto sto mi je ostalo u galeriji ali sam zadovoljan sa muhama jer skoro svi koji su uzimali od mene uhvatili su najvece ribe do sad, ne znamda li je slucajnost ali meni je drago kada oni uhvate isto kao da sam i ja
Prvih godinu dana sam sam vezao sam kasnije sam milom krenuo itu sam se dosta poboljsao pame i krenuo uciti loviti na mahac i uglavnom sve ucim od njega on mi i da materijale nekada ako fali i to mi je dosta olaksalo. Ovi gamarusi sa slike nisu zavrseni do kraja da se zna ljepsi su kada su bili zavrseni
Pogledajte prilog 89600Pogledajte prilog 89601Pogledajte prilog 89602Pogledajte prilog 89603Pogledajte prilog 89604Pogledajte prilog 89605Pogledajte prilog 89606
Radim i na udicama bez konrta kuke ali cesce mi ljudi traze sa kontra kukomČemu li služe ove kontra kuke ?
HvalaSugeriši im da je veća draž dok se peca i da samo pravi majstori love bez kontrakuke i više će ti njih tražiti.
Mušice su ti odlične svaka čast.