Ribe su deo naseg jelovnika

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Poruke
5.900
Broj reagovanja
6
Lokacija
Beograd
white je napisao(la):
Jesi ti probao skobalja kod Gorana Pavlovica...
ko (do)kaze da je los, ja ga vodim u Porto na ribu po izboru  ;)
naravno o ukusima ne treba raspravljati  :D

A da si probao jagnjetinu u dascari kod Mladenovca, ne bi razmisljao o skobalju :D
 

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Poruke
4.124
Broj reagovanja
339
Lokacija
Svrljig
Ko je jeo pljeske  :drool: i dimljenu seljačku  :drool: u kafani KAMIONDŽIJE u Svrljigu nikad ih nije zaboravio. Sve ostalo je boranija  :bleh:  :yeswink:  ;)
 

tomasini

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Poruke
238
Broj reagovanja
1
Lokacija
Osijek
Rancic je napisao(la):
Skobalja i babušku sam tri puta probao. 
Prvi put, zadnji put i nikad više.
Koske, koske i samo koske, a nisam ni kuče ni mačka, a dok istrebiš ........  :p
Za takvu zajebanciju i sport za zube pre ću da izaberem semenke.
Inače, najmanje jednom nedeljno je riba obavezna kao obrok u mojoj kući.

Ribu nije dovoljno samo dobro pripremiti, treba ju znati i jesti  :D  Naravno, ukusi su ukusi, ali ja sam upravo večerao fantastično slatku babušku ulovljenu danas poslijepodne. Kako je Goci rekao, riba se zasijeće bočno svakih 0,5 cm, i malo posoli (može i vegete za ribu), te pusti da odstoji pola sata. Ako znaš pravilno otvoriti i jesti (rukama), imaš otvoren put za uživanje bez zajebancije s kostima.
 
Vrh Dno