Podgorica

lizzardskin

Newbie
Učlanjen(a)
20.03.2025.
Broj reagovanja
0
Imal dje u Podgorici, blizini glavnog grada dje pjeske moze se otic na pecanje i ponadat se da ce nesto udarit, ima taj revir od mileniuma do junior mosta al nisam vidjeo jednog ribolovca da pecaju tuda tako da mi ne daje neku nadu, imal dje na cinevnu da se moze pjesaka doc i zabacit

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Mislim da ti je bolje da odes bilo gde drugo nego po podgorici ili cijevni. To je opustoseno. Drugar je na varalice dobijao uzvodno od podgorice. Vidjao kaze lipljene ali sve je to lutrija. Ja sam proslo leto isao oko Vranjskij njiva i video sam bukvalno jednu pastrmku. Par klenova se hranilo na povrsini ali predaleko su mi bili

lizzardskin

Newbie
Učlanjen(a)
20.03.2025.
Broj reagovanja
0
Mislim da ti je bolje da odes bilo gde drugo nego po podgorici ili cijevni. To je opustoseno. Drugar je na varalice dobijao uzvodno od podgorice. Vidjao kaze lipljene ali sve je to lutrija. Ja sam proslo leto isao oko Vranjskij njiva i video sam bukvalno jednu pastrmku. Par klenova se hranilo na povrsini ali predaleko su mi bili
Problem je sto nemam bas opciju sem vozom da odem do danilovgrada ili kolasina

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Danilovgrad preskoci. Tamo je mozda cak i zabranjeno....sem za odabrane lokalce koji ne ostavljaju nista. Gledao sam letos sa mosta i po prvi put u zivotu da ne vidim ni jednu pastrmku..... Zalosno. Kolašin je verovatno ok .. ili busom do plava. Verovatno je bolje....

MafkeDryFly

Senior member
Učlanjen(a)
03.11.2022.
Broj reagovanja
113
Lizard, ne obracaj paznju da druge da li pecaju, nego ti sam proveri teren da se uveris prvo.
Ja sam pecao na mestima gde su ljudi mislili da nema ni zaba, pa sam lepo lovio klenove, probaj.
Oholi ti lep savet dao. Obidji Berane, Plav a i oko Gusinja imas prelepe terene.

Vrh Dno