Pecanje u kini

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Kako si hvatao te amure, daj mi molim te info :)
Prvo bili su grupisani. Plivali okolo ali uvek u odredjenoj oblasti. Nisu bili previse plasljivi, naprotiv. Mislim da su se mrestili, pripremali ili nesto tako. Mahom su bas mrsavi bili bas. Ranije sam ih pecao na bilo sta zeleno sto pliva. Bacim blizu ribe ili zabacim ispred gde mislim da ce da orodje. Skoro uvek ga pokupi. Uzimanje je slowmotion. Sve se jako jasno vidi. Moras da sacekas, na zatvorena usta da kontroras. Inace masis. Svakako se masi dosta.

Ako su ribe velike, znaju da budu super eksplozivni, otkine tipet kao nista.

E sad, osim prezentacije lista....znaci dead drift,
Sad je odlicno radio wooly bugger. Neotezan, pa prvih par zabacaja pliva. Kad pocne sporo da tone obicno ga uzme u oropadanju. Mada, dosta ih je gadjalo i na vuckanje. Sve bugere sam radio oskudno, bez palmerovanja i maslinasta boja. Tako da mogu da prodju kao list, alga, trava ili kad vuckam kao neka damselfly ...

Editovacu video ovih dana

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Redeye i snakehead, klasicni klenolov, koristio policelonke ... Kad se nadje jato, napadaju ko besni. Po 5 riba se zaleti i onda vise promasaja nego kacenja.
U svakom slucaju jako zanimljivo pecanje
1000018398.jpg1000018392.jpg

TMc

Hero member
Učlanjen(a)
01.09.2017.
Broj reagovanja
1.252
Meni ovo deluje kao vrhunski ribolov bez obzira na okruzenje. Inače, psujes kao Nole 🤣

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
339
Ja hvatam ribu uvek levom rukom jer desnom držim štap a desnom vadim muvu iz usta. Teren prva liga, jeste malo neobičan ali baš zbog toga dobar!

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Hvala drustvo. Malo sam pobegao iz kine... Juce na Baliju nekoliko sitnih tarpuna. Danas neke sitne prgave bodljikave ribe... Presao sam na susedno ostrvo, Nusa Lembongan. Ovde ima plicaka. Danas sam lovio bas plitko oa je sve bilo jako sitno. Sin bio samnom pa nisam mogao da setam kroz vodu. Sutra cu da hvatam izlazak sunca na jednom grebenu. Da probam nešto pristojno. A planiram da platim dadilju dan dva pa da odem ma popodne. Ili neki camac da vidim ima li.

TMc

Hero member
Učlanjen(a)
01.09.2017.
Broj reagovanja
1.252
Ako platis dadilju zajebi ribolov bar jedan dan :cheesy:
Ako je bas bas dobra onda oba dana :)
Salim se naravno. Ocekujemo neku lepu sliku ili snimak (ne mislim na dadilju no....:wink:). Bistro.

Vrh Dno