OLOVNA TRAKA

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Juče sam, kupujući udice, nabasao na veoma mekane olovne valjčiće - debljine oko 1.5 mm i dužine 10 cm, a prosečeni su po dužini - komad 5 dinara. Samo sam ih prosekao do kraja i dobio dve olovne trake. Te trake sam posle vrlo malo izlupao čekićem i dobio tanku olovnu foliju koja može da se seče po željenoj širini - za otežanje nimfi. Potražite ih po prodavnicama ribolovne opreme - koriste ih plovkaroši.

GORANHardy

Senior member
Učlanjen(a)
07.09.2008.
Broj reagovanja
1
haha polako ulazis u fazon druze, za pohvalu, e ali ima jos dosta toga
p.s. kako je tek kad prvu ulovis-pozdrav :tbumb:

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Gorane,
Nisam verovao da još uvek mogu da se popalim za nešto - je.... što je zarazno. Zapalio se i moj klinac, uveče se otimamo za alat i materijal.
Kad ulovim prvu ribu čućete.
Pozdrav

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
:D
Mnogo nas je tako pocelo. Imam mnogo opreme za druge vrste ribolova ali od kad sam uhvatio musicarac sve drugo samo skuplja prasinu.  :tbumb: Do skoro sam imao preko 200 plovaka, neke sam iskoristio za bambule a vecinu sam poklanjao drugarima do skoro, sad ih vise nemam a i ne trebaju mi.

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Sve živo sam rasturio - štapove dubince sam rasprodao i kupio opremu za mušičarenje, razdelio sam plovke za štuku, varalice, silkove, olova, držače štapova, metalne čuvarke, fider i obične hranilice, udica jedno 1000, keder kante, kutije razne....seme konoplje, prihrane... sve što se zateklo.
Osećam se lakše.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Jedva čekam da čujem tvoju priču o doživljaju kada budeš ulovio prvu ribu na mušičarski način a i nadam se kakvoj slici. Samo napred prijatelju  :tbumb:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Rancic je napisao(la):
Juče sam, kupujući udice, nabasao na veoma mekane olovne valjčiće - debljine oko 1.5 mm i dužine 10 cm, a prosečeni su po dužini - komad 5 dinara. Samo sam ih prosekao do kraja i dobio dve olovne trake. Te trake sam posle vrlo malo izlupao čekićem i dobio tanku olovnu foliju koja može da se seče po željenoj širini - za otežanje nimfi. Potražite ih po prodavnicama ribolovne opreme - koriste ih plovkaroši.

Koristan savet! :tbumb:
Rančiću, ako ovako nastaviš, kakvi li će biti tvoji saveti kada počneš uspešno da mušičariš? Znao sam da smo svetska mušičarska velesila. :doh:

Vrh Dno