Realtivno blizu i relativno jeftino (kao zemlja) , e sad koliki su troškovi prijave i ostalog to nemam pojmaDexa89FLY je napisao(la):Slovačka . .![]()
pera je napisao(la):Realtivno blizu i relativno jeftino (kao zemlja) , e sad koliki su troškovi prijave i ostalog to nemam pojma
Dexa,čestitke tebi i Tikomiru,to sam zaboravio da napišem :firends: svaka čast
I da odete u taj montevideo
Ova sa slike reka kao nasa KolubaraMilanče je napisao(la):http://wffc2017.com/
Hvalaa Saša!!!sašaPI je napisao(la):Bravo momci,svaka čast...raduje me i to što ste skromni i lepo vaspitani (ne važi za Tikomira -mator je i drčan) !
Hvala punoo!!! Bilo nam je drago sto ste bili nasi gosti.Vidimo se opet u istoj atmosferi! Srdacan pozdrav.KENO MS IZVOR je napisao(la):Želim da se zahvalim ekipi iz Valjeva na fantastičnom domačinstvu.Bilo je svega a posebno fantastična atmosfera .U svoje a i u ime ekipe velika zahvalnost na pažnji koju su nam ukazali.
pera je napisao(la):Realtivno blizu i relativno jeftino (kao zemlja) , e sad koliki su troškovi prijave i ostalog to nemam pojma
Dexa,čestitke tebi i Tikomiru,to sam zaboravio da napišem :firends: svaka čast
I da odete u taj montevideo
sašaPI je napisao(la):Bravo momci,svaka čast...raduje me i to što ste skromni i lepo vaspitani (ne važi za Tikomira -mator je i drčan) !