MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2017

Salex

Junior member
Učlanjen(a)
11.02.2012.
Broj reagovanja
8
maric je napisao(la):
Ako racunam uopste dobro. Jebem li ga tj Zakula i ja delimo 6 mesto ako se racunaju i ribe a ne samo plasmani

Na osnovu ulovljenih riba u sektoru se dobijaju bodovi i odredjuju plasmani, a poredak se formira na osnovu plasmana ako ne gresim.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
maric je napisao(la):
Naime sudija merac je posumnjao da sam se ovde sluzio ne dozvoljenim sredstvima koja nisu u skladu sa pravilima. Po prici koja mi je ispricana ima logike i vrv sam pogresio. Elem u ovom trenutku sam vadio svoj pimpek od 23 cm da soram sto implicira da sam mutio i uzburkavao vodu, namerno osamucivao pastrmke da bi izgubile orjentaciju i same usle u meredov, a jos gore je sto su ostali takmicari bili uskraceni i u neravnopravnom polozaju zbog toka sto su njihove alatke bile u rasponu od 13-15 cm. Ako sam pogresio javno se izvinjavam kolegama takmicarima i necu vise. Trudicu se da se vise ne sluzim ne dozvoljenim sredstvima na vodi. Bistro

Narucio sam zastitnik da ne bi bilo da sam muljao po dnu i na Gradcu

Prilozi

• Zastitnik.jpg
    Zastitnik.jpg
    65,5 KB · Pregleda: 80

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Salex je napisao(la):
Na osnovu ulovljenih riba u sektoru se dobijaju bodovi i odredjuju plasmani, a poredak se formira na osnovu plasmana ako ne gresim.
E onda delim 4 mesto sa ovima ;)

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
maric je napisao(la):
E onda delim 4 mesto sa ovima ;)
Mariću:
- u sektoru A na Visočici si (po odstupanju osvojenih plasmana na mestima na kojima si pecao) na 5-tom mestu
- u sektoru B na Visočici si (po odstupanju osvojenih plasmana na mestima na kojima si pecao) na 15-tom mestu
- posle sva 4 kola na 13-tom mestu

Ako ti nešto oko računanja nije jasno:
- odštampaj ovaj poslednji pdf sa anlizom
- zovi...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Profo kontam te ali po tabeli koja bi se uradila za Visociu kao sto je za Djetinju uradjena za 1 i 2 kolo ukupno.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
maric je napisao(la):
Profo kontam te ali po tabeli koja bi se uradila za Visociu kao sto je za Djetinju uradjena za 1 i 2 kolo ukupno.

To je zbirna, posle Đetinje je zbir posle prva 2 kola, sada je posle 4... Ako hoćeš saberi za svakog takmičara podatke iz prve 2 pojedinačne tabele sa Visočice i dobićeš je. Mada ne možeš biti visoko zbog lošeg rezultata u sektoru B, bio bi negde oko 10-tog mesta...

Luka 94

Senior member
Učlanjen(a)
02.12.2016.
Broj reagovanja
0
Milanče je napisao(la):
Imam i ja analizu... Pa ko želi...
Opet mi se mnogo vise svidja ova tabela.I dalje je Hura prvi a ja drugi.Ovo je dokaz da sa mestima nemam srece uopste... :( :( :( Hvala Mito na ovim analizama,podizes mi samopouzdanje svaki put  :D :D  :D :D

Dexa89FLY

Full member
Učlanjen(a)
24.04.2014.
Broj reagovanja
0
Luka 94 je napisao(la):
Opet mi se mnogo vise svidja ova tabela.I dalje je Hura prvi a ja drugi.Ovo je dokaz da sa mestima nemam srece uopste... :( :( :( Hvala Mito na ovim analizama,podizes mi samopouzdanje svaki put  :D :D  :D :D
Ja bih na tvom mestu bio opušten,pa Gradac ti je kuća čoveče  :D
Moraš mi pokazati "mesta" kad dodjem . .  :)

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Luka 94 je napisao(la):

Ti imaš najviše razloga za kukanje!!! Dosada si imao ubedljivo najgora mesta a držiš se visoko!!! Bravo!!!

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Dexa Gradac je prost, zec i fazan ( Oholom prva musica na Gradcu) i vozi. Luka moze da ti pokaze mesta i uputi te kako i sta zna ga kao svoj dzep.

Luka 94

Senior member
Učlanjen(a)
02.12.2016.
Broj reagovanja
0
Gradca se najvise i plasim,prosle godine me trema spicila i usla voda u usi.Upisao dve nule na pocetku takmicenja na svojoj reci :D

Vrh Dno