Nista ne rayumem daj Tabelu sa redosledom takmicara samo na VisociciMilanče je napisao(la):Imam i ja analizu... Pa ko želi...
Nista ne rayumem daj Tabelu sa redosledom takmicara samo na VisociciMilanče je napisao(la):Imam i ja analizu... Pa ko želi...
Sabiranje se uči u I razredu osnovne školeemporio djuzini je napisao(la):TODOROVIC V. mesta
1. B4 1.krug Todorovic NULA 2.krug Lukic Tihi 1 riba, 3.krug Markovic 0, 4. krug Luka 0
2. A7 1.krug Aksovski 0, 2.krug Todorovic NULA, 3.krug Eko 0, 4. krug Keno 0
3. A1 1.krug La Bobo1 riba 2.krug Markovic 1 riba, 3.krug Todorovic NULA, 4.krug Cvetkovic 0
4. B6 1.krug Eko 0, 2.krug Keno 0, 3.krug Misic 0, 4.krug Todorovic NULA
TODOROVIC OD 4 MESTA NA 1 ULOVLJENE RIBE
Pa ovo su tabele sa Visočice - prva strana sektor A, druga strana sektor B i na trećoj strani zbir riba, plasmana, boniteta i procenat odstupanja za sva 4 kola.maric je napisao(la):Nista ne rayumem daj Tabelu sa redosledom takmicara samo na Visocici
Ja koliko sam cuo pokusavao si da uhvatis sitnu ribu na crvica. A pri tome si joj lupio minimum 4 kontre u nadi da je ubacis u mernu duzinumaric je napisao(la):Na ovoj slici postoji sumnja da sam nesto muljao na takmicenju.
oholi je napisao(la):Ja koliko sam cuo pokusavao si da uhvatis sitnu ribu na crvica. A pri tome si joj lupio minimum 4 kontre u nadi da je ubacis u mernu duzinu
Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk
Milanče je napisao(la):Imam i ja analizu... Pa ko želi...
Dexa89FLY je napisao(la):Ma pustite te teme sabiranje , oduzimanje itd
Kolege takmičari jeste li se odmorili , jel ste zdravi,pravi ?
Ja sam tek danas funkcionalan![]()
Salex je napisao(la):Ova tvoja analiza je vise nego korisna, i jako mi se svidja, medjutim na ovako mali broj uhvacenih riba nema toliko smisla.. u stvari citavo takmicenje sa tako malim brojem uhvacenih riba gubi smisao...
Milanče je napisao(la):Naravno, ali opet, ako su na tvom mestu 2 takmičara uhvatila ribu posle tebe a ti nisi je nešto sasvim drugačije od onoga kada niko na tvom mestu ne uhvati ribu...
Što su bolje staze rezultati sve više govore...