MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2017

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Ja ti pricam o suvim muvama za gradac. Ne o nimfama.
A o tome ko je na sta osurio ribu ne bih komentarisao.....
A tek to da tek sad menjas misljenje o fazanu....ccc gde si ti vreme gubio, gde dangubio......

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ma kakva suva. Nema od toga nista najavili kisu i sranja. Pitanje je da li ce voda uopste biti bistra za Ligu.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
To je druga stvar...  Al gradac od oranja do vode za suvu ubpar sati ume da promeni. Drugo, liga je za tri nedelje..... Oni ni sutra ne znaju da ubodu....

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Ja verujem da hoce.... Al to je samo moje nadanje. Jer greota bi bilo da gradac gde se peca na sve nacine bude samo za nimfu moooozda dobar..... Ako je bistar onda su sve karte na stolu

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Pricao je Maric i da smo se sjebali sa datumom za Visocicu jer nismo poslusali njega pa vreme bilo odlicno!!! Tako da ne tupite o vremenu 20 dana ranije... ali ako je nekima dosadno onda se izvinjavam, samo napred udrite po praznoj slami....

Sent from my iPad using Tapatalk

emporio djuzini

Senior member
Učlanjen(a)
21.07.2010.
Broj reagovanja
0
Maricu evo podataka za MM analizu sa Visocice
i nije lepo komentarisati da Profa nije imao srece sa mestima i otud njegov los rezultat.
Takvim stavom direktno vredjas ostale takmicare.
NIJE ISTINA DA NIJE IMAO SRECE
na tri od njegova cetiri mesta takmicari su imali ulove.
I PRE, A NEKI I POSLE NJEGA.

MM mesta
1. B2 NULA    1.krug MM NULA                  2.krug Cvetkovic 0,            3.krug Pastronjevic Deki 1 riba,            4. krug Maric 0
2. A6 NULA    1.krug Cvetkovic 1riba,        2.krug MM NULA                3.krug Luka 0,                                      4.krug Huric 0
3. A3 NULA    1.krug Maric 0,                    2.krug Luka 1riba,              3.krug MM NULA                                  4.krug Zakula 0
4. B7 NULA    1.krug Markovic 0                2.krug Huric 0,                    3.krug Cvetkovic 0                                4.krug MM NULA
MM OD 4 MESTA NA 3 ULOVLJENE RIBE

Aksovski S. mesta
1. A7              1.krug Aksovski NULA          2.krug Todorovic 0,                3.krug Eko 0,                                    4. krug Keno 0
2. B1              1.krug Zakula 1                    2.krug  Pastronjevic Deki 0,    3.krug Huric 1,                                  4. krug Eko    0
3. A4              1.krug Huric 0                      2.krug  Aksovski NULA,          3.krug  Aksovski NULA,                    4.krug Misic 0
4. B5              1.krug Pastronjevic Deki 1r. 2.krug Maric 0,                      3.krug  Zakula 0                                2.krug  Aksovski NULA
AKSOVSKI OD 4 MESTA NA 2 ULOVLJENE RIBE

TODOROVIC V. mesta
1. B4              1.krug Todorovic NULA        2.krug Lukic Tihi 1 riba,        3.krug Markovic 0,                            4. krug Luka 0
2. A7              1.krug Aksovski 0,                2.krug  Todorovic NULA,        3.krug Eko 0,                                    4. krug Keno 0
3. A1              1.krug La Bobo1 riba            2.krug  Markovic 1 riba,          3.krug  Todorovic NULA,                    4.krug Cvetkovic 0
4. B6              1.krug Eko 0,                        2.krug Keno 0,                      3.krug  Misic 0,                                4.krug  Todorovic NULA
TODOROVIC OD 4 MESTA NA 1 ULOVLJENE RIBE

I STA SAD MARICU?
PROFA NIJE IMAO SRECE?

PO OVOME NAJGORE JE PECAO OD SVIH
16. MESTO

Nemoj biti niciji portparol!
Ovakve analize su besmislene.
POREDITI PREPODNEVNO PECANJE, SA VECERNJIM.........
Al ipak sam je sagledao i demantovao te da PROFA nije imao srece.
Sada ce se izmisliti neka nova analiza i tabela.
Na mestu B1 je bilo dva upisa
AHAAAAAAAAAA
nisam ja najgori!
NISAM 5. 2. sam..................

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Gledajuci ovo meni je A 8 bilo ok upisali smo Misic I ja ribe, I u B5 da kazem da je upisao Dexi na fazana ribu ostali nisu.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Na ovoj slici postoji sumnja da sam nesto muljao na takmicenju.

Prilozi

• Djetinja 3.jpg
    Djetinja 3.jpg
    47,7 KB · Pregleda: 113

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Imam i ja analizu... Pa ko želi...

Prilozi

• LIga2017Visočica.pdf
    47,9 KB · Pregleda: 66

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Naime sudija merac je posumnjao da sam se ovde sluzio ne dozvoljenim sredstvima koja nisu u skladu sa pravilima. Po prici koja mi je ispricana ima logike i vrv sam pogresio. Elem u ovom trenutku sam vadio svoj pimpek od 23 cm da soram sto implicira da sam mutio i uzburkavao vodu, namerno osamucivao pastrmke da bi izgubile orjentaciju i same usle u meredov, a jos gore je sto su ostali takmicari bili uskraceni i u neravnopravnom polozaju zbog toka sto su njihove alatke bile u rasponu od 13-15 cm. Ako sam pogresio javno se izvinjavam kolegama takmicarima i necu vise. Trudicu se da se vise ne sluzim ne dozvoljenim sredstvima na vodi. Bistro

Vrh Dno