Malo humora - vicevi

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Gruja je napisao(la):
Evo setih se jednog, maks cu da ga skratim...Dobio Ciga triper, pravac kod doktora, ovaj ga pita: pa dobro gde zivis sa zenom, kako odrzavate seksualne odnose?? Kaze Ciga: pa znas kako doktor, mi svi nas 15 zivimo u jednu sobu, kad dodje vece stavimo na majku oko gusu zvono, ugasimo svetlo pa jebemo sve sto ne zvoni... :-D :-D :-D
  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Grujo al si me nasmejao,svaka ti cast !!! BEE evo ja zvonim !!  :D :D :D :D :D hahahaha

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
A ono kad italijan dodje da zvekne kurvu fatu...izjebe on  nju,i onako na rastanku kaze,euro-falsifikato a fata odgovara : sifilis oridjinale!  :yeswink:

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Kupio otac Pirocanac detetu zvaku...dete napravi balon i pukne,kad cale-pljaaaas samarcinu uz pitanje : dal gu prejeba ?  :bye: :hammer:

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
- Тато, тато, летив ли шумске јагоде?
- Не бе синко!
- У, јеба му мајку, онда сам се најеа бубамаре!  :D

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
ide covek ulicom (leskovcanin) i jede pileci batak...i baci ga na sred ulice,a iza njega gospodja kaze : kako vas nije sramota da na ulici bacate otpatke?
A lejkers se okrece i kaze : ''neje od patke nego od kokoske''!  :whistle:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
339
black panther je napisao(la):
Kupio otac Pirocanac detetu zvaku...dete napravi balon i pukne,kad cale-pljaaaas samarcinu uz pitanje : dal gu prejeba ?  :bye: :hammer:

pantere, ulepšao si mi dan  :D  :tbumb:

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
sladoled.jpg

Evo za Strelca jos malo doze humora  :yeswink: :tbumb:

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Doziveo svaba saobracajku u pirotu...i u bolnici opsti haos,treba jedinica krvi al se ne tesko nalazi...i nadju doktori jednog pirocanca cija krv odgovara i on da krv...posle desetak dana,svaba izlazi iz bolnice,zahvaljuje se pirocancu sto mu je spasio zivot,i pita:jel hoces spasioce moj,da ti ja dam u znak zahvalnosti 100 maraka,ili da sacekas da dodjem kuci,pa da ti otuda posaljem 1000maraka...a pirocanac mu veli:bate bolje sad daj te 100 marke,dok se vrnes dom moja krv ce proradi !  :yeswink: :D

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
dobio mesar sina...i dodju gosti,cestiitke,poljubci,zagrljaji...i pitaju ga koliko je tezak...mesar se vraca posle pola sata krvav do vrata i kaze : 2ipo kila bez koske  :doh: :D

smoker13

Senior member
Učlanjen(a)
10.09.2012.
Broj reagovanja
22
Jedan stari:
- Kako je umrla Pepeljuga???
- Tampon joj se pretvorio u bundevu!  :hammerhead:

Vrh Dno