Napokon i ja videh ovo jezero...
Ko jos jednom bude napisao da je ovo ribnjak taj veze nema, u principu to valjda i jeste ranije bio ribnjak ali ne treba neko da stekne utisak da se tu hvata riba kao u ribnjaku gde veslima razgrces ribu da vidis vodu.
Brate slatki, ima da se mocuga dok uhvatis ribu "jutri dan do podne", juce je bio los dan pa se jako malo hvatalo, drugar, samnom u camcu, je imao jednu lepu stujicu koja se otkacila pred lip gripom a jednu malo manju smo slikali...ja nista, dva napada u dubini, losa zastita na udici nije dozvolila da se riba ubode i popusio sam, to se desilo bukvalno po mraku...
kad ima mesecine nije frka da se vratis ni po mrklom mraku od Prelivace do prakinga, naravno ako bar malo imas osecaj za prostor, i nije bas ni strasno da se vesla, neki jesu jer im se pokvario motor a nisu hteli da cekaju remorkera, mene

, u jednom trenutku sam vukao 3 camca
Riblji fond - dakle kakvih stuka ima, to je cudo, dva momka koje smo dovukli do prelivace capise jednu debelu od 7.5kg, ma stuka ko lutkica kako je lepa...male nisu hvatane
Ostalih zakljucaka cu da se suzdrzim jer moram da odem jos koji put da bi izveo zakljucke, o strimerma, o zastiti za strimere, i jos par stvari... ali cu svakom toplo da preporucim da ode na Jocu i da bude jako jako jako uporan, mocugajte do besvesti i jos malo vise i bice rezultata, uzdravlje
a ko je cesce na vodi sigurno ce doziveti dan kad riba jede ko besna...e za taj dan na Joci treba ziveti