Jezero "Joca", Ečka

StY_EsoX

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2006.
Broj reagovanja
1
Tokom leta sve zatravi tako da od sredine maja do tog dela jezera ne moze da se dodje. Sad je put do Prelivace prociscen i moze bez problema da se prodje, doduse na jednom mestu se stvori cep od pokosene trave ali to ne predstavlja veliki problem!

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
143
Zadnja prepirka pojedinih članova je uklonjena i molim vas da se više ne glođete medjusobno. Ko je započeo ovo sranje, biće kažnjen a što se ostalih tiče, imaju punu slobodu da i dalje nastave da iskušavaju strpljenje administratora i moderatora ili da na forumu učestvuju kao normalni ljudi a ne kao mala deca.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
prelepe boje od stuke prava tigrica...ma cudo je joca,super sto daje takve kapitalke...

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Evo par slika kao sto sam i obecao. Tog dana izvadio sam ukupno 6 riba, Slavko dve, sa tim da je njemu bas dosta ribe spalo. Prelepi eksplozivni napadi tik ispod povrsine sve ribe ulovljene na divere, a velika lepotica je priredila spektakl u vidu napada poput bele ajkule koja napada foku. Po padu strimera na povrsinu vode, cela stuka izelece pod devedeset stepeni i kupi strimera. Scena koja nam je oduzela dah u camcu.

Prilozi

• DSC00181 - Copy.JPG
    DSC00181 - Copy.JPG
    43 KB · Pregleda: 225
  • DSC00185 - Copy.JPG
    DSC00185 - Copy.JPG
    42,4 KB · Pregleda: 221

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
..i mama

Prilozi

• tigrica1mm.JPG
    tigrica1mm.JPG
    69,5 KB · Pregleda: 247
  • tigrica2mm.JPG
    tigrica2mm.JPG
    55,9 KB · Pregleda: 697

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
svaka cast za ribu.....koji to pribor koristite ako nije tajna..

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Kava crna tajna Gegula.  :)
Koristimo najcesce klase 9-10, mada je Dane koristio i jedan kratez #11. Mogu i klasicni stapovi od 270 cm ali kraci stapovi su prakticniji za pecanje iz camca. U zadnje vreme najvise smo pecali na Redington Predator duzine 8'3'' u klasi 10 i 9 koji su se pokazali odlicno za goleme strimere od 20-25 cm a Dane je na poslednjem pecanju istestirao i Echo EDGE84 u klasi 9 duzine 8'4'' i prvi utisci su da je to takodje super stap. Mozes malo detaljinije o priboru i svemu da procitas na musicarenje.com jer nemam vremena da pisem sve iz pocetka.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
cisto me zanimala klasa stapa al ti ga opisa detaljno,dobro hvala.....e vidim ja da mene joca nece videti ,nemam ja stap za to u stvari ne zelim da imam :doh: :doh:....po meni klasa 8-9-10 ili varalicarac isti djavo....tezak je to fizicki rad mlatarati s takvim priborom,ipak me to ne privlaci....al svaka cast za ulove jos jednom...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Evo mene posle odlezane robije :D

Gegula uopste nisi u pravu za "tezak fizicki rad" sto se tice mahanja prilagodjenim priborom. Edge84 u klasi 9 ima svega 105g, uz to je i perfektno balansiran i uopste ne "vuce" unapred. Sa odgovarajucom strunom bacas ogromne strimere kao suvu musicu peticom stim sto imas manje false castova. Veci je napor za levu ruku koja povlaci strunu i daje "zivot" strimeru nego za desnu koja baca stap.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
jbg,ja imam #7 neku i pecam ja sa tim bez problema ali ne uzivam ni malo,tezak stap teska struna ,pucaju mi ledja,max pecam  3-4h i fajront..mozda mi je i ne prilagodjen pribor ne kazem mada sam probao i drugovu scieru #8 cini mi se,ista prica kao i moj stap ...nije to za mene....mada bih voleo da probam ove krokodile da pecam ali samo da probam,ipak ne zamisljam musicarenje na taj nacin.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Pa naravno ima i petica koje su teze od 120g, nije to merilo. Kazem da sam i ja bio u slicnoj zabludi dok nisam probao ovakve stapove. Naravno ima onih koji se loze na toljage pa misle da sto je stap tezi i ukruceniji to je bolje. A kljuc je u uskladjenosti celog sistema, stap, cekrk, struna.

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):
Evo mene posle odlezane robije :D

Gegula uopste nisi u pravu za "tezak fizicki rad" sto se tice mahanja prilagodjenim priborom. Edge84 u klasi 9 ima svega 105g, uz to je i perfektno balansiran i uopste ne "vuce" unapred. Sa odgovarajucom strunom bacas ogromne strimere kao suvu musicu peticom stim sto imas manje false castova. Veci je napor za levu ruku koja povlaci strunu i daje "zivot" strimeru nego za desnu koja baca stap.

Ovo stoji sto je Bojan napisao a to je da  je ovo perfektno izbalansiran stapic. Namerno kazem stapic zbog njegove tezine. Jedino sto se oseca jeste cekrk. Kako to ide s njim , ahaha to moram da snimim

Samo dve stvari ali sasvim dovoljne meni tako da sam ga pazario.

Vrh Dno