Jezero "Joca", Ečka

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Velika je to voda a zbog trske nebi bilo lose imati i neki GPS za svaki slucaj da se covek ne izgubi u toj trsci. Danas vec mnogi mobilni telefoni imaju GPS pa tako da je to isto jedna od opcija. Ja imam na mom BB-u GPS i pokazuje mi sve i cak negde gde u planinama kada sam po nekim malim puticima sve pokaze. Elektro motor i vesla pa bas pretraziti vodu na siroko. Kako zvezdan kaze, kakav tedan dana i pala bi mamica samo tako.

@Ekoljubo, fino je ono strimerče  :tbumb: i svaka čast za fotke i ulov!  :yeswink:

Ja sam gojio nade ove godine posetiti Jezero Jocu ali tesko da cu ove godine ici igde  :blush: ali ako budem ipak obisao vojvodinu 100% cu se potruditi posetiti i Jocu. Mnogo toga sam planirao ali joc ce da vidimo sta ce sve da bude od toga a jedan od planova je i elektromotor za moj kanu pa bi tako ponio i elektromotorce kojeg bi mogao namontirati na one camce sto se nude na Joci. Kako god, ako budem isao tamo javit cu svima na forumu pa ko moze neka naiđe da mi pomogne bockati štuke  ;)

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Koliko sam čuo (ne tvrdim 100%)  ali mrest štuke na Joci još nije završen ...

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Cim nema izvestaja sa Joce verovatno da je tako kako kazes!

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Mislim da će datum oko 15og - 20og biti dobar za početak štuka sezone  :drool: ,brzo se ta voda greje ..
možda neki manji strimeri ,sporije vodjeni u plićoj vodi i pri površini jednog lepog  sunčanog dana .Ovo je moj predlog a kad načujem da je počela da se javlja imaćete i izveštaj iz prve ruke ..
EkosLjubos nismo se sreli na Joci prošle godine bio bi red bar ove da se popije kafa kod Jove ..
P.S Treba i Simpsona povesti i navući na warmwater  :D

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Šone nemaju oni tankere nego obične čamce na Joci kako misliš da Simpson peca? :hammer:

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Srescemo se sigurno! I ja sam nesto kontao da ce krenuti u drugoj polovini Aprila pa se vidimo na vodi!!!  :tbumb:

Simpsona zivkamo cesto ali neda se! Mada cim bude imao prvi napad stuke navucice se 100% jer se njeni napadi na fly ne zaboravljaju!  :smoke:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Čisto da podelim informaciju sa vama da je Jezero Joca dobilo i svoj web sajt ,evo galerije fotografija gde se može videti o kakvim se ribama tamo radi .

p.s Drugari da nebudete u zabludi nemam bukvalno ništa od toga što ih kao malo reklamiram ,čisto mi je voda jako'jako draga jer ima mnoooogo omljiene mi ribe štuke !!

e da ..evo i foto galerije ..

http://www.jezerojoca.com/galerija3.htm

Opa hljidati (1000) post Pivo za Sve !!!! :firends:

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
lepo odradjen sajt!a i cene su nize...uuuraa!! :D
cestitke na iljadarci.... :)

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Cene su vrlo povoljne s obzirom da je ovo jedna od najboljih štukaroških voda u Srbiji! Valjda ću ove godine da posetim ovu vodu.

Čestitke Šone!

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
1.jpg

Zlo!

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Koliko vidim pozadi je štap na držaču, pa ulov nije mušičarski i nemam pojma što ga trpaš ovde.
Osim ako misliš da neznamo šta je šaran.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Rancic je napisao(la):
Osim ako misliš da neznamo šta je šaran.
:doh:

Tema je o jezeru Joca, gde osim štuke ima još 28 vrsta.

Mnoge od njih mogu biti jako inetresantne za mušičarenje, recimo babuška (sa slike), bodorka, crvenperka, šaran...

Slika je tu da si vidi kolike ogromne BABUŠKE žive na Joci.

A Nenad Kostadinović je svakako nije upecao na Fly.

Meni je recimo sa ovog sajta ova slika jako korisna infromacija:

9.jpg

Ribe naravno nisu upecane na Fly, ali mušičar bi trebalo da skuplja informacije sa svih strana...

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
upravo tako!ovaj dzak pun crvenorepih dobar je znak za nas warmwater ribolovce.....naoruzacu se svakakvim gamarusima i napascu sa svom vojskom..... :D

Vrh Dno