Jezero "Joca", Ečka

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Da prava i mislim da se ta kombinacija boja u mutljaku vidi odlicno plus dota flesa!

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
E da na pomenem dva musicara mogu da pecaju u camcu naravno da paze i da se ukomponuju i peca se lepo!

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
mozda ali u onim pravim čamcima tipa ovaj na fotki u Jocinim teško ..  :blush:  , sve moze ali je muka ...

fishing%20boat.jpg

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Ne znam Dane i ja smo se lepo ukomponovali i nema vecih problema a i lakse je kada dvoje veslaju!

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Evo i fotki od subote sa pecanja na Joci! Hladnjikavo ali riba je aktivna, mada taj dan nije bila kao predhodnih dana ali je bilo desavanaja kako kod varalicara, pampurasa takoa i kod nas musicara. Meni spala jedna i jos jedna promasila i to sve u plitkoj vodi uz maksimalan vizuelni ugodjaj. Dane hvata jednu na spinstera (strimer sa krilcetom od leptira).

Prilozi

• ljuba3.jpg
    ljuba3.jpg
    387,2 KB · Pregleda: 247
  • mozdamoze i ovakom.jpg
    mozdamoze i ovakom.jpg
    341,8 KB · Pregleda: 243

shomi

Senior member
Učlanjen(a)
29.08.2006.
Broj reagovanja
0
reci mi Ljubo jel se neko skoro kupao na Joci

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Pa ja sam posmatrao jedno kupanje pre dva meseca, ali cujem da redovno ima entuzijasta!!!  :D

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Evo jos jedna slika da malo docaram atmosveru na vodi!!!  :smoke:

Prilozi

• led2.jpg
    led2.jpg
    52 KB · Pregleda: 184

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Da li postoji realna opasnost da sve te stukice posle jednog kraceg vremena budu izbockane po vise puta, kakav utisak jezero ostavlja o brojnosti stuka

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Pazi jezero je velicine 600 hektara a 95 % ribolovaca peca mozda na dvadestom delu te povrsine. Puno je trske i ne prustupacnih mesta do kojih je potrebno veslati i 1-2 sata. Ima je dosta ali to ne znaci da se lako hvata za solidan ulov trazi dosta rada to jes dosta precesljanog terena. Ovde neces uhvatiti puno stuka ali standard je par komada(2-3-4-5) dnevno na varalicu al su retke one manje od 2 kg najvise se hvataju ribe od 2-4 kg a svakodnevno padne i neka od 5-6kg.
Po meni za uspeh na fly ovde se moze smatrati kada imas par napada stuke za dan ali kakvih stuka.  :drool:

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
600h bas tesi, ipak je to veliko, probacu na google earth-u da nadjem o cemu se radi  :bye:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ma ko zna čega tu sve ima.To čovek treba da uradi na sledeći način!Skupi lovu,dođe u petak popodne,ostane ceo vikend i isproba nekoliko terena.A mislim da je suludo da čovek koji drži ovo ne smogne snage da nabavi primerene čamce sa električnim motorima,ako klasični već nisu dozvoljeni!Neka napravi ljudski izgled,i za ribolov i za smeštaj.Ima li neki objekat tipa baraka,kućica,bungalov,u okviru jezera?!

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Lepa štuka ,a fotografije su stvarno umetničke  :tbumb: potvrdjujem sve što je EkosLjubos napisao ,jedino što sam ja čuo da je ustvari 500 ha a ne 600ha površina ...

i nemoj više da te vidimo sa mrežama i nekim varkama  :D

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
zvezdan je napisao(la):
Ma ko zna čega tu sve ima.To čovek treba da uradi na sledeći način!Skupi lovu,dođe u petak popodne,ostane ceo vikend i isproba nekoliko terena.A mislim da je suludo da čovek koji drži ovo ne smogne snage da nabavi primerene čamce sa električnim motorima,ako klasični već nisu dozvoljeni!Neka napravi ljudski izgled,i za ribolov i za smeštaj.Ima li neki objekat tipa baraka,kućica,bungalov,u okviru jezera?!

Čamci su solidni  ,pošto sam ja sam u čamcu meni sasvim odgovaraju ,inače većina ljudi nose pentu , u okviru jezera ima jedna prikolica kao bungalov i jedan hangar ,najbliži privatni smeštaj je u selu Bleto Blato a tu je blizu i hotel Sibila....

Vrh Dno