Jezero "Joca", Ečka

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Ja sam to probao jednom prilikom i usrao se od veslanja jedno 3-4 h sam na veslanje potrosio ali je bio los dana jako je slabo radila! Ali ako nabavim elektricni motor to cu sigurno probati!!!

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Ja sam u pocetku dosta trsku forisrao ali sam video da se cesce javlja tako na sredinu u sred nicega nego uz trsku! Mozda se sad zavukla u trsku!!?

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
zvezdan je napisao(la):
Ja bih na ovakvom mestu i potrošio nešto vremena da se izgubim gde još niko nije bacao.Ako je zaista toliko veliko,ne bih žalio potrošeno vreme da se udaljim što više od ljudi!
Znam za slučaj dvojice varaličara koji su imali slične planove. Nakon 3 dana veslanja kroz more trske najverovatnije su pokušali peške da nađu put do civilizacije i tu im se gubi svaki trag... Njihov čamac je pronađen par nedelja kasnije, a u njemu digitalac sa par slika i 1 video klipom:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dOt9ceLbTCQ[/youtube]

:(

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
ovi momci su stvarno želeli da bace gde drugi nikad nisu  :)

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Jedna korisna informacija a koju sam tek skoro saznao je da treba izbegavati delove gde je sveže posečena trska jer ispušta neku supstancu od koje beže ribe a tako i štuke...

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Šone je napisao(la):
Jedna korisna informacija a koju sam tek skoro saznao je da treba izbegavati delove gde je sveže posečena trska jer ispušta neku supstancu od koje beže ribe a tako i štuke...

Meni se ti tereni nisu svidjali tako da sam ih svejedno izbegavao! Hvala na korisnoj info!

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Hvala bata Šon, sad znam zašto su nam se svo vreme priviđali beli miševi kako plivaju kroz trsku...  :blush:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Kakav dan za Štuku ....  ide ko možda na Jocu ovih dana?

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
my precious ...my precious  :-[

shoneitrokilasica.jpg

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Tako se to radi!

A moj Ekobrat trsi na varalice, sram ga bilo!  :lol:

jocastukased.jpg

:D

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Presao sam na mracnu stranu!  :D

Ne mogu sa varalicarem u camcu da masem stalno me drkaju i ne poklapaju nam se koncepti pa kad idem sa njima na Jocu predjem na mracnu stranu!!!!  8)

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Shone na kom delu si je dobio, dubina ili plitko uz trsku?

Bez zezanja stvarno je malo problematicno varalica i fly u istom camcu! Jer drugacije se namestam na poziciju za varalicu a drugacije za fly i stalno jedan drugome smetamo pa trazi dosta paznje i tolerancije da bi moglo da funkcionise!!!

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Ma da Ekobrat Trsi na varalice pa da mu i pogledamo kroz prste nego vidiš da vuče mrežu  :hammer:  :D

u pravu je Ekoljuba nema šanse da se mušičari  kad ti je neko drugi u čamcu ,jedino ako taj drugi ne peca onda može ,recimo povedete neku zgodnu cicu .. ja sam jednom probao ,pa sam maltretirao i sebe i drugara ,to treba odma zaboravit ...

Ekoljubo brate sve su odma levo gde je kanal  i spremaju se za mrest ,pretpostavljam da se grupišu ,jebiga kasno sam provalio gde se nalaze ,tu su po sredini vode i na 5-10 m od trske ,voda je mutna da ne kažem kao oranje ..a štuke veoma agresivne ,više mi deluju kao da brane teritoriju nego da su gladne.

Varaličari su ih dobijali koliko sam čuo kasnije na sve ,a ja sam ove moje dobio na ..

Prilozi

• flash-and-frash.jpg
    flash-and-frash.jpg
    79,4 KB · Pregleda: 236
Vrh Dno