Jezero "Joca", Ečka

Marushani

Full member
Učlanjen(a)
21.06.2007.
Broj reagovanja
0
Svaka cast momci!Nego moje pitanje kako tvoj matori imao 5, jer bio u nekom drugom delu? Ja sam zamisljao da bolji je strimer u ovom hladijim periodu od  varalice. Bar sam takvo iskustvo imao. Jos jednom bravo za izlazak u prirodi disanje svezeg vazduha!

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
cestitke,Ljubo!!!! :tbumb: bilo tebi lepo.... :drool:
vala,odoh i ja na obliznje kanalce ovijeh dana.... :yeswink:

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Hvala Ljudi!

@Marushani pecali smo u istom delu, jedino smo mi malo vise forsirali jedan dublji deo a moj cale sve vreme plici i granje, gde su izgleda i bile posto smo mi takodje u granju imali svu akciju za taj dan. Nemam neko pametno objasnjenje zasto je ovog puta bila dosta efikasnija varalica, kao sto nisam znao ni sto je strimer nekih dana bio bolji.
Cesto je na Joci tanka granica izmedju loseg i dobrog ribolova ubodes dva cuga na pravoj poziciji i super si prosao i obrnuto. U svakom slucaju skoro uvek bude neke akcije sa po nekom lepom ribom!

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=26kHdYjykTA[/youtube]

StY_EsoX

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2006.
Broj reagovanja
1
Goci nije ni cudo sto si i ti taj dan imao veliku kad je ova zver pobegla pod tvoj camac.. a Vanja je vec zamorio tako da nije imala snage ni d ti spadne :)

Evo jos jedan neobjavljen ovde.. Ljubo se raspevao :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2mVOBKScDkY[/youtube]

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
tooooo ljuboooooooooo, kakav si ti pevac, bolje batali pecanje, ceka te svetla buducnost na estradi :)))

StY_EsoX

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2006.
Broj reagovanja
1
tomos rider je napisao(la):
Ljuba u ekstazi! :D :D :D
Dane,cestitke za super text u S&F!

Hvala tomose, nadam se da ce tekst nekom ko namerava da pocne sa musicarenjem biti zanimljiv.. a u sledecem broju bi trebao da bude i nastavak...

P.S Ljubo se zaboravio izlogovati... pa sam sa njegovog naloga napisao ovu poruku!

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
Mene si podstakao da se ozbiljnije pozabavim stukolovom na fly! :yeswink: i Seb,naravno.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
:D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Xajh1s9zBJk[/youtube]

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Radi na Joci ko u sred jeseni, samo sto je toplije i uz vise topwater akcije.  :tbumb:

StY_EsoX

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2006.
Broj reagovanja
1
Za razliku od proslog proleca ovo prolece stuka na joci solidno radi. Na svakom izlasku je bilo desavanja... mada sam u pretprosla dva navrata ostavio samo po sat vremena za musicarenje stuke.. sto je bilo sasvim dovoljno... Ovaj vikend je takodje super radila.. nadam se da nece brzo leto... i da ce biti jos 2-3 vikenda dobre prolecne akcije! Nikakve mrsave i zgoljave.. al su zato sad bas nafurane.

Prilozi

• tigrica.jpg
    tigrica.jpg
    97,1 KB · Pregleda: 174
  • stukaHDRmv.jpg
    stukaHDRmv.jpg
    76 KB · Pregleda: 175

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Da čuo sam i ja da štuka začudo ovo proleće lepo radi  kao nekad ranije što se znalo da je proleće i jesen najbolje vreme ...

Bio jedan moj ortak na Joci za vikend frljnuo neku varalicu dvaput i ulovio štuku od 11.5 kg i još nekoliko štuka od 3 kg- 5 kg ..

*lepe fotke momci !  :tbumb:

StY_EsoX

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2006.
Broj reagovanja
1
Voleo bi da vidim sliku ovih mrsavih prolecnih od 10+, jer te stuke rastu iz dana u dan, iz sata u sat a u nedelju smo dobili info da je upcana riba od 10,5kg! Takve ribe su u ovo vreme debelo preko metra (110-120cm)...  mada u Joci sigurno ima i takvih, jer smo ih vidjali!

Vrh Dno