Jeste nova lokacija, ali nije neka tajna... Samo je u pi*** lepu materinu daleko, pola sata vožnje čamcem sa motorom. Ima jedno 2-3 km kroz lavirint od trske.
Veče pre toga me zove Vanja i kaže "Dolazim sutra, vodim vas na tamo gde nema malih, sve preko 5 kg"
U jednom čamcu Đole Veber i ja, u drugom Vanja i moj ćale, u trećem Srećko i Gagi. Lepa povorka sa jednim motorom, koji je uveče u sumrak - crko! Pa dolazio Joca Garfur po nas.
Stižemo tamo, Vanja kaže: Ovde ima kapitalki, baca jerk i vadi 97 cm! Pazi sliku, a on dvometraš sa rasponom ruku 2,20.
Pola sata kasnije meni do čamca prati štuka od bar metar, Vebera je htela srčka da strefi, riba je došla na 20 cm od čamca, mogao je da je pomazi po leđima kao oni ludaci što maze bele ajkule koje mame ribama do samog čamca. Tu smo veća znali da imamo šansu da drmnemo big mamu i meni se eto posrećilo da uhvatim dve.
A sutra ujutru sam mušičario.
Sledeći korak je: Otići na "tajnu lokaciju" sa Fly štapom i strimerima od 25 cm, samo mi za to treba štap min devetka.
Riba nije problem, izvukao bih lagano štuku od metra sa sedmicom, ali zabacaivanje strimera mrka kapa...