maric je napisao(la):
Stani Simpsone odakle tebi zakljucak da sam ja nesto decidirano tvrdio kad sam rekao nije za Drinu? Moja greska je sto ne napisah '' nije za Drinu '' mozda bi me bolje razumeli, a u sustini nije mi iskreno bilo do toga da li ce neko drugi razumeti kako treba osim Veljka a on je dobro razumeo. Ovde nije bilo price o kvalitetu stapa jer je ta prica vise izlizana.
Jebote pokusavam da te navedem da koristis tu sivu masu u glavi ali ne vredi, ti opet naopako i pogresno zakljucujes i jos uvek nemas pojma o cemu ja zapravo pisem
Nema bre veze to "za Drinu" i ne radi se uopste o kvalitetu stapa.
Reci "nije T&T za Drinu" je isto sto i reci "Sage je za Gradac" ili "CTS nije ni za qrac" ili "Vokswagen je udobniji od Astre za duzi put". I sve to zajedno ne znaci nista, kao da nista nisi ni rekao, cak je i bolje da si cutao a ne lupao takve nebuloze. Jel i dalje ne primecjes slicnost izmedju ovih kratkih citata? Sta im je zajednicko?
Forum ne postoji zbog Marica, Veljka ili Simpsona, njega citaju razni ljudi i donose razne zakljucke. Ako si hteo sa Veljkom da se izrazgovaras, sto nisi upotrebio telefon, Vajber ili Viber, Skype, ili PM na forumu? Ovako navodis ljude da pomisle da si nesto razumno rekao a nisi nista, pogotovo ne razumno.