Danas sam kupio...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
moje zadnje pismo deda mrazu je glasilo ovako:

"Deda, deda, baš si krme...iskopat če tebe Bili ja ti kažem"  :smoke:
A inspiracija za takvu poruku dolazi iz večno najboljeg dela ovog večnog filma :D http://www.youtube.com/watch?v=m5faYTmvArQ

:D  :hammer: :D

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Moze bata Gogo mada je za svaki slucaj jos malo odsrafiti krampone  :doh:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
kako da ne i to u dvorani na parketu :D a za faule raditi još bolje  :hammer:

eurofish

Senior member
Učlanjen(a)
01.10.2006.
Broj reagovanja
0
Cena je sasvim prihvatljiva. Sve mi deluje sasvim pristojno i čvrsto a vidim isti taj model sa drugim logo amblemom prodaju neke druge kompanije za malo veču paru  :blush:

Taimen_sl_boots_plus_7.jpg

[/quote]
nisi dobro video samo su naizgled iste.

ramplinstinski

Senior member
Učlanjen(a)
11.10.2009.
Broj reagovanja
1
sebastian je napisao(la):
da, ekseri su da se ne "lomatamo" o sklisko kamenje  :) a za pesak i šljunak može filc, ja sam sa filcom gazio pre dok sam imao neoprenski kombinezon...dobro me je služilo ali  za ove moje terene nekako mi se ovo čini bolje....sada još treba testirati ovo, nadam se uskoro  ::)
Filcani djon ce ti manje klizati po kamenju od ovih srafova...

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Na Drini jedino cement pomaže  :-\.......i filc + klinovi,ali Simms,Chota,Patagonija...kako sa ovim "no name" na ozbiljnijim vodotocima  :(

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
PROTA71 je napisao(la):
Na Drini jedino cement pomaže  :-\.......i filc + klinovi,ali Simms,Chota,Patagonija...kako sa ovim "no name" na ozbiljnijim vodotocima  :(

Ne gresi dusu Gene, stavi Simmsove HARDBITE™ STAR CLEAT pa da vidis kako mozes u drini da stojis skoro pod 90 stepeni na steni  :). Ove godine sam ih bas na Drini koristio tj tada i nabavio i stavio i jedina mana im je koliko drže o povrsinu da sam par puta mogao zglob da iskrivim na nozi.

Topla preporuka

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
najbolje pokaže praksa, samo treba biti iskren i objektivan...ni Simms nije tako zlatan kako se viče o njemu, ja sam se zanosio ali objektivni korisnici Simmsa su m otvorili oči i ja se prilagođavam kupovini financiskim mogučnostima. Posle nekih viđenih činjenica u praksi ništa mi ne znače više hvale skupih firmi po internetu i forumima.

Te Simmsove HARDBITE™ STAR CLEAT sam več gledao i sigurno ču naručiti kroz koji mesec sledeče godine ali prvo ovo moram da isprobam na našem kamenju.

Filc sam več davno koristio, sada je red da i ovakve stvari isprobam...lično iskustvo je na kraju najobjektivnije ;)

eurofish

Senior member
Učlanjen(a)
01.10.2006.
Broj reagovanja
0
sebastian je napisao(la):
najbolje pokaže praksa, samo treba biti iskren i objektivan...ni Simms nije tako zlatan kako se viče o njemu, ja sam se zanosio ali objektivni korisnici Simmsa su m otvorili oči i ja se prilagođavam kupovini financiskim mogučnostima.
Pazi Seb,  SIMMS je daleko najbolja firma za proizvodnju garderobe i opreme za gazenje po vodi ,
nije nista svemoguce pa ni simms stvari , ali evo i ja sam objektivan  korisnik SIMMS a , i imam sve proizvode te firme  ,ali bas sve
sto imas na njihovom sajtu , pre toga imao sam i neke druge stvari ,i sve ali bas sve je tri puta losije od SIMMS ,
sve si ti ovo u pravu sto si napisao, ali to nikako ne znaci da je simms prosecan ili da se moze porediti  sa nekim drugim proizvodjacima ,ne moze nisu mu ni do kolena

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Sale, ja nisam ni rekao da je prosečan mada se možda iz mog teksta može to tako učiniti. Cilj moga teksta je bio pokazati SIMMS kao takvog ko' što si i sam rekao "ni on nije svemoguć". Naravno pored kvalitete tu se plača i ime a ne samo kvaliteta. Za ribolovca čiji financijski buđet nije dovoljno dubok da ima SIMMS garderobu je za mene logičnije da ima dva ili tri kombinezona koji nisu od neke "glasne" firme. Zašto? Lakše je imati dva  dobra kombinezona u vrednosti do 150€ (zajedno 300€) nego jednoga od 350€ do 780€. Radije ču za par meseci uzeti  još jednog takvog kakvog imam sada i u slučaju da pocepam kombinezon odma imam takvu istu zamenu. Opet, ne želim deset godina gaziti u jednim te istim "krpama" več voliom to zameniti....a da imam ovakva dva kombinezona kao sada 5 sezona ladno mogu da ih imam i da sam uvek kao u novom...dve stvari se teže izhabaju nego jedna. Tri još teže  :hammer: Zamisli ovo, nekako ipak uzmem kombinezon vredan oko 500€ i baš mi se desi neko sranje na vodi i ja ga pocepam....dok se to sve sredi treba čekati i nervirati se a potrošio sam za mene silne pare tj. još uvek to otplačujem...ovako imam radije rezervu, što je najvažnije suv sam i sve služi svrsi a opet nisam potrošio neku ogromnu paru za jednu "krpu".

E, druga stvar je da ribolovac može da skešira kombinezon oko 500€ i to mu nije neki minus u ličnom buđetu pa može kroz par meseci još kojega možda za 100€ jeftinijeg za zlatnu rezervu....ako ga uopče i treba, sve ovisi na kakvim terenima lovi. U svakom slučaju lepo je imati i kakav kombinezon rezerve i isto tako i cipele.

Sve ovisi o tome kolioko si ko može realno priuštiti. Jedno su želje a drugo su realne mogučnosti.

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Baš to, evo ovde kod nas u Srbiji je to čist primer kod većine, ljudi gledaju da za što realnije pare dobiju nešto što bolje. Ja sam svakako pristalica tipa Simms, ali jednostavno nemogu i to je, i da imam te pare savest mi ne bi dala to kupiti pored dvoje dece i njihovih realnih potreba. Mada da ću ja 100- 150e za neki solidni kombinezon, ali kad u novčaniku imam 500e, tako sam do sad radio i za sad nemogu više. Svakako da bih voleo kao SALE da imam sve i verujem da pored malo pretplaćene cene (brend i sve to) vrede svake pare  :tbumb:

Vrh Dno