sebastian je napisao(la):nesp., znaš kako se kaže "uzdaj se use i u svoje kljuse"
hvala![]()
Pametno Seb jer Deda Mraz je gejcina nista nece da donese
sebastian je napisao(la):nesp., znaš kako se kaže "uzdaj se use i u svoje kljuse"
hvala![]()
Filcani djon ce ti manje klizati po kamenju od ovih srafova...sebastian je napisao(la):da, ekseri su da se ne "lomatamo" o sklisko kamenjea za pesak i šljunak može filc, ja sam sa filcom gazio pre dok sam imao neoprenski kombinezon...dobro me je služilo ali za ove moje terene nekako mi se ovo čini bolje....sada još treba testirati ovo, nadam se uskoro :
![]()
ramplinstinski je napisao(la):Filcani djon ce ti manje klizati po kamenju od ovih srafova...
PROTA71 je napisao(la):Na Drini jedino cement pomaže :-\.......i filc + klinovi,ali Simms,Chota,Patagonija...kako sa ovim "no name" na ozbiljnijim vodotocima![]()
Pazi Seb, SIMMS je daleko najbolja firma za proizvodnju garderobe i opreme za gazenje po vodi ,sebastian je napisao(la):najbolje pokaže praksa, samo treba biti iskren i objektivan...ni Simms nije tako zlatan kako se viče o njemu, ja sam se zanosio ali objektivni korisnici Simmsa su m otvorili oči i ja se prilagođavam kupovini financiskim mogučnostima.