Danas sam kupio...

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
stigao je attack ,moram da ga testiram za koji dan na vodi

Prilozi

• attack.jpg
    attack.jpg
    103,3 KB · Pregleda: 191

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
lepo ,nikad nisam  drazao u ruci visiona,a merkao sam ga jedno vreme pa odustao od kupovine
...da te lepo sluzi....

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
hvala druže  ;) ako naletim na Kipar na leto može da ga oprobamo na Bassevima ,a što se tiče štapa to je niža klasa štapova  ,ne očekujem ništa preterano od njega ali će da vrši posao  :tbumb:

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
227
Tj. pre neki dan kupio a danas probao

Prilozi

• SH & SL.jpg
    SH & SL.jpg
    154,1 KB · Pregleda: 186

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
za bassa i ne treba jaci od #5,ima da ih satremo :hammer: :hammer: :hammer:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
:) Naravno  :tbumb: Nemoj samo  da koristiš brate izraze tipa satreo,trtio,razvalio...inače će da navučeš na sebe gomilu negativnih komentara  ;) Mušičarićemo ih lagano i vrlo ćemo se neženo ophoditi prema njima  :-\

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
satremo= namlatimo=napecamo ....mislio sam veliku kolicinu...pa nismo dzelati majku mu.....PARTIZAN SAMPION....

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Danas sam kupio paketić udica MARUTO 1920-S
Maruto_1920_S.jpg

Savršeno pašu ovom ( LINK ) mom tubaneru tako da če ova trokraka na moje zadovoljstvo biti samo za crnu rezervu  :yeswink: Oduševljen sam ovim udicama. Ko stvoreni za ove velike tube  :yeswink:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Danas sam se ponovio sa ovi "šuzi". Dojadilo mi više izvoditi vratoilomije sa mojim super sklizećim improvizatornim cipelama koje sam koristio do sada za gaženje. Tereni na kojima lovim su uglavnom pokriveni velikim kamenjem a vode brze i sklizati se i spašavati živu glavu u svakom izlasku nije baš prijatno tako da sada je i tom došao kraj. Cena je sasvim prihvatljiva. Sve mi deluje sasvim pristojno i čvrsto a vidim isti taj model sa drugim logo amblemom prodaju neke druge kompanije za malo veču paru  :blush:

Taimen_sl_boots_plus_7.jpg

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Promeni obavezno raspored ovim klinovima (srafovima) ili dodaj slobodno jos par komada

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
da, ni meni raspored nije bio baš nešto po volji, več sam ih rasporedio  :yeswink:

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Super su, javi kako si zadovoljan ja sam u planu neke da uzmem sebi.Čekam kombinezon da mi stigne (ako bog da) i onda cipelice.
Umjesto filca ovi ekseri služe da ne prokizavamo?Ja bih uglavnom sa njima gazio po šljunku,da li je bolji u tom slučaju filc?

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
da, ekseri su da se ne "lomatamo" o sklisko kamenje  :) a za pesak i šljunak može filc, ja sam sa filcom gazio pre dok sam imao neoprenski kombinezon...dobro me je služilo ali  za ove moje terene nekako mi se ovo čini bolje....sada još treba testirati ovo, nadam se uskoro  ::)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
nesp., znaš kako se kaže "uzdaj se use i u svoje kljuse;)

hvala :)

Vrh Dno