Danas sam kupio...

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Ne bas danas ali ajde...Vec neko vreme koristim vosak za dabiranje koji radi SasaPi i mogu da kazem da je u najmanju ruku odlican.Nije previse lepljiv a drzi dabing na koncu odlicno.Necu da govorim o ceni ako nekog interesuje moze da pita direktno sasu na PM.Samo cu reci da je cena smesna u odnosu na ono sto se dobija.Ovaj stik/pakovanje ladno osrednjem korisniku ima da traje taman toliko da zaboravi od kog i kad ga je kupio.
Jos jedna stvar koju imam od pre par dana je i gel za bolju plovnost musica koji me je jos prijatnije iznenadio nego li vosak...Cena opet smesna....Meni se posebno svidja sto je za mascenje musice potrebno vrlo mala kolicina gela...maximalno 1/2 zrna pirinca.Gel se ne spira lako sa musice pa cesta mazanja nisu potrebna,ne ostavlja mrlje na vodi...Sve u svemu usudicu se da kazem da je bolja od pojedinih firmiranih floatanata koje sam ja imao prilike da koristim.Zavrsio sam sa parafinom i ostalim zezanjima.

Prilozi

• vosak.jpg
    vosak.jpg
    337 KB · Pregleda: 138
  • gel.jpg
    gel.jpg
    342 KB · Pregleda: 143

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
339
Ja sam se malo podnovio sa opremom.

REDINGTON Pursuit

Prilozi

• Red 1.jpg
    Red 1.jpg
    84,6 KB · Pregleda: 231
  • Red 2.jpg
    Red 2.jpg
    91,6 KB · Pregleda: 216

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Стрелац,
срећно ти било са новим штапом.

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Strelko kad ćeš na exskurziju da izmaltretiraš ovog amerikanca?

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
lepo! da te dobro sliuži!!!  :tbumb:

Ja od Redingtona imam čekrk več nekoliko godina i prezadovoljan sam njime.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Druže dobro izgleda ova motka, nema iskustva s njim, nisam ga vidio izbliza , al ako si ga ti uzeo onda je sigurno ok  :tbumb: Nek te dobro služi ove godine!

jeprli

Senior member
Učlanjen(a)
26.01.2011.
Broj reagovanja
1
Strelac, odlican stap, redington u zadnjih nekoliko godina koristi Sage blankove sa nesto jeftinijom opremom. Ja imam #8 u 10ft duzine, kontam do sledece godine cu moc prebacit rjeku sa njim :)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Vala sam i ja gledao neke redingtonove motke u klasi #10 i ovako na oko mi se dopadaju. Jednu osmicu sam imao prilike i probati..super motka.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
339
jeprli je napisao(la):
Strelac, odlican stap, redington u zadnjih nekoliko godina koristi Sage blankove sa nesto jeftinijom opremom. Ja imam #8 u 10ft duzine, kontam do sledece godine cu moc prebacit rjeku sa njim :)

Nisam znao to za blankove. Sage sa Redington potpisom  :doh: u svakom slučaju štap mi se veoma dopada i jedva čekam da se zahukta sezona, da vidim šta ovaj lepotan može.

globetrotter

Newbie
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
0
Da te lepo sluzi strelac!!! A i ja sam se ponovio danas KJOS FLY 8'6 #4/5 IM CARBON. dobra investicija za malo novca :whistle:

Vrh Dno