Danas sam kupio...

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Ajde onda i ja da se pohvalim, uzeo pre jedno 2 nedelje, moj prvi nešto ozbiljniji štap  ;)
Zahvale Sebastijanu i Milančetu na preporuci i Đoletu što mi ga utrapi  :tbumb:
Vidim ja, moraću ja manje sa njima da se družim, inače će iz kuće će da me izbace  :doh: :hammer:

Prilozi

• DSC08922_resize.JPG
    DSC08922_resize.JPG
    114,9 KB · Pregleda: 241
  • DSC08930_resize.JPG
    DSC08930_resize.JPG
    137,6 KB · Pregleda: 217

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
17
Da znaš Seb da ću da ga probam i za štujke,mada ozbiljno se nosim mišlju da mi ova sedmica bude univerzalac,čak i za nimfarenje babuški!Jeste malo neobično da se baca nimfa sedmicom,ali ima ovde krupnih baba a tereni su prilično zamršeni!

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
50
DANAS SU MI STIGLE VRLO LEPE MAKAZICE.MUSICARSKE SA VOLFRANSKIM SECIVIMA,DUZINA 95 MM IZVANREDNO SEKU TAKO DA JE PRAVO UZIVANJE RADITI SA NJIMA, NIGDE VIDLJIVOG ZAZORA, STETA STO IDE SEZONA. PRETRAZIVAO SAM MNOGE PRODAVNICE NEBROJENO PUTA, NIGDE SLICNIH OVAKVIM . MARKA 'TAIMEN'-NE ZNAM POREKLO, MOZDA NIJE VAZNO. DECENIJAMA SAM SE MUCIO, MNOGE MENJAO, KORISTIO SKALPELE, EH DA SAM IH MOGAO NABAVITI KAD ME JE VID SLUZIO!SA POSTARINOM MANJE OD 20 EVRA.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Dobre makaze MNOGO znače a ja tvrdoglav par sezona se mučio sa nekim buđem  :doh:

@Igor, ma ima da uživaš u tom štapiću samo tako.  :tbumb:

@Zvezdan, ma što da ne...kada sam ja lovio mojom #7/8 klena suvom pa se baš lepo savijao na ribama od kilo...mrzelo me da nosim štap niže klase pa u pauzama od strimerisanaj malo se poigram i tako...inače nosim dva štapa ali nekada me baš mrzi. Sedmica ako nije baš neka kruta močuga može da bude lepa uslovno univerzalna alatka.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
UF UF UF....ovakav sage launch #5 ja merkam sebi za basa , mora da je odlican :drool: :drool: :drool:

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
Igore imam i ja istu samo 6#, ja sam jako zadovoljan. Siguran sam da ce te lepo sluziti... :tbumb:

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Uff i ja se nadam da ce lepo sluziti, jedva cekam da i zabacim sa njime prvi put  :tbumb:
Sa kojim cekrkom si ga upario, ja jos nista za sad nisam uzeo  :doh:
Gegula, za basa je sigurno pravi, blago tebi ako ga imas negde u blizini  :drool:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
pa samo basa i imam nista drugo ni ne pecam.... :bye: :bye: :bye: e da i suncanice kad bas dosadi malo da promenim :doh: :doh:

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
Cekrk je blazier nadam se da sam mu ime napisao kako treba..... mada to nije ni bitno mnogo,, lepo mu lezi 7#, odlicno se oseca punjenje kanapa. Procitao sam na forumu da je dvodelna varijanta mnogo bolja,,,, ali veruj mi i da ce te ta oduseviti, imam stap vrhunske klase i probao sam razne perverzije od pruteva.... ovaj stapic za te pare mnogo muzika:)

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
zvezdan je napisao(la):
Nisam danas ali jesam ovih dana.Moj štap za ovu sezonu.Tri metra za bucova i smuđa ::)

Matori tek sada sam video za fli'ja  ,prava motkica za bucove ...ovo je upravo to !! čestitke i da te lepo služi

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Djole je napisao(la):
Malo sam pocekao al zakucalo na vrata.

Po meni mozda najbolji model sto se moze naci. O tome sta, kako, gde ... se moze smestiti sam tek shvatio kad mi stiglo i da nisam pogresio ni za mm. I dalje Simms ostaje Simms pa Simms pa Simms pa ostali. Odavno sam resio da kad kupujem kupovacu kvalitetno makar se i stisnuo za kintu ili sacekao. Kog li lazem vas ili samog sebe

Koliko para košta ?

Vrh Dno