Danas sam kupio...

Filip

Senior member
Učlanjen(a)
10.04.2009.
Broj reagovanja
0
Jčer sam kupio behr mušičarski ruksak prezadovoljan sam, ima u prednjim prsnim pretincima spužve za muhe, ima 4 rastezljiva kabela za peanke klješta i ostalo, ima držač za lampu, savršen je sve što trebam mi stane u njega. koštao je 200kn. I kupio sam košaru koja če biti striping basket  :blush:.
slike stižu kad nađem kabel :-[

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
ja juce ubodem neopren odelo 4mm sa sve cizmama i filcom od dole,niko sretniji s obzirom da ga trazim vec mesecima, prodavac se krstio kad me video u odelu na kolenima kako se radujem kao da sam dao gol :hammer: :hammer:......... pa ko ne bi pa kad sam konjic od 2m i cizma 48 :hammer: :hammer: :hammer: i to sve za 100e,zebco made in china...........

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Filipe ako kod sebe u prodavnicama ne mozes da nadjes adekvatnu velicinu najbolje ti je da narucis preko neta. Jos bolje ako imas nekog da ti donese ili posalje iz inostranstva.
Ima dosta proizvodjaca sa manjim, decjim i zenskim modelima. Pogledaj na netu i ako su Amerikanci samo konvertuj ince u cm. Dosta lako mozes da se snadjes sa merama. Ako nisi siguran slobodno im napisi mejl sa svojom visinom, velicinom stopala, 'inseam' duzinom(od zemlje do prepona), kao i obimom struka i grudi. Mislim da ce ti dati najbolju preporuku. Ako ti treba jos neka pomoc pusti mi pm.

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Filip je napisao(la):
Jčer sam kupio behr mušičarski ruksak prezadovoljan sam, ima u prednjim prsnim pretincima spužve za muhe, ima 4 rastezljiva kabela za peanke klješta i ostalo, ima držač za lampu, savršen je sve što trebam mi stane u njega. koštao je 200kn. I kupio sam košaru koja če biti striping basket  :blush:.
slike stižu kad nađem kabel :-[

po opisu mi deluje isti kao moj, bices extra zadovoljan, samo ja sam skinuo te spuzve za bockanje muve jer mi se muve deformisu, narocito suve, a ot toga za ludeo. Extra je za dublje vode. Uz zdravlje da te sluzi :tbumb:

Filip

Senior member
Učlanjen(a)
10.04.2009.
Broj reagovanja
0
Hvala sthrasni, super če me služiti. Pošto ja najviše koristim strimere meni te spužvice dobro dođu, na njega mi stane i stalak za fotič.
:tbumb: :bye: :bye:

Filip

Senior member
Učlanjen(a)
10.04.2009.
Broj reagovanja
0
evo ruksak

Prilozi

• Slika0007.jpg
    Slika0007.jpg
    137,6 KB · Pregleda: 177
  • Slika0008.jpg
    Slika0008.jpg
    167,7 KB · Pregleda: 177

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
joooooooooooj,stigao partridge aftm 5-6 2.70 medium fast ,,,,,sutra ide na testiranje......naravno veceras spavam sa njim :hammer: :hammer:plus rio main stream salt water wf7 za februar i morsko ludiranje po plazama i stenama :hammer: :hammer:.....pa za to sam se borio :doh: :doh:

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
347
Moras da obecas da ces slikati lica Kiprana dok te budu gledali kako mases..... mogu da zamislim :D :D :D

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
da budem iskren video sam samo njih par da pecaju sa obale i to na plovak,uglavnom idu na otvoreno more i pecaju iz camca naravno............ ma cuti moracu da se sakrivam prvih par dana dok ne probijem led i ne upecam nesto :yeswink: :yeswink:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
:D kupis u ribarnici zubatca od 5 kila i 250 grama, kladis se sa nekim domacinom da ces ga ulovis, okacis ga na udicu dok ovaj ne vidi i buc u vodu pa onda ooooo trza....trzaaaa  :D  :hammer:  pokupis pare i uzivas u zbunjenim pogledima.

recimo ovako  :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S8S9I51wPnk[/youtube]

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
17
Al treba da budeš velemajstor kao Gidra!!!

Vrh Dno