Danas sam kupio...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Aj ti malo bolje izracunaj tu duzinu, ili pristajes da budes glupi amer koji ne ume da pretvori stope u metre :D

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):
Aj ti malo bolje izracunaj tu duzinu, ili pristajes da budes glupi amer koji ne ume da pretvori stope u metre :D

Pazi ti sta kupujes da te ne prevare  :doh:

Izlgeda da ti volis "stranske" jedinice pa posle da preracunavas, delis i mnozis.
Vidis ti bi to preracunavao a neko bi video da pise 11 m a ne bi pogledao duzine segmenta i dosao do mnogo vece cifre od 11 m (tj tacne cifre - greska opoet za ceo 1 m  :doh: ).

PS:  Eto ti da malo skupis plusa kod njih, obavesti ih posto si zvanicni prodavac kako pise na njihovom sajtu,  8)

Prilozi

• a78ef0fb77aeea6551cc663cb90c162.jpg
    a78ef0fb77aeea6551cc663cb90c162.jpg
    38,8 KB · Pregleda: 169

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Stvarno, u čemu je fora.
Kad sabereš sve što je glava ispada 13.25 m, a piše 11m.
Ako sabereš samo deo glave obojen belom bojom ispada 9.95 metara. Opet nema 11 m.
Jel se ovo nešto zajebali ili .....
Neko objašnjenje......

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Još jedna stvar.
Pored dužine glave (WF) 11 m piše 47 stopa. To je 14.10 m. Sa drugim delom... 43 stope ( 12.90 m) daje tačnu dužinu 90 stopa ili 27 metara.

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
I jos je 47 je 14,3 m  ;)

Provukla im se ova greska koju ce verovatno ispraviti uz Bojanovu pomoc. Desavaju se greske i kod velikih a ovo sam namerno ovde proturio oko duzine glava jer ja obracam paznju n aoblik, duzinu cele, duzinu segmenata glave. Eto cisto da se vidi a mozda i nauci da ge glava ipak iz nekih delova.  :-X pazite grip

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Djole je napisao(la):
simpson H je napisao(la):

Pazi ti sta kupujes da te ne prevare  :doh:

Izlgeda da ti volis "stranske" jedinice pa posle da preracunavas, delis i mnozis.
Vidis ti bi to preracunavao a neko bi video da pise 11 m a ne bi pogledao duzine segmenta i dosao do mnogo vece cifre od 11 m (tj tacne cifre - greska opoet za ceo 1 m  :doh: ).

PS:  Eto ti da malo skupis plusa kod njih, obavesti ih posto si zvanicni prodavac kako pise na njihovom sajtu,  8)

Neko ko razmislja zna da ameri ne poznaju evropske merne jedinice, niti ih interesuju previse. Zato ne veruj da umeju da izracunaju. Nema potrebe da gledas sliku i sabiras duzinu segmenata kada na RIO sajtu pise ukupna duzina glave. kao da citas knjigu a ustvari samo gledas ilustracije :hammer:
To ti je cetvrta kolona sa desne strane gde pise "Head"  http://www.rioproducts.com/product.php?recKey=145 .

Hajde na stranu to sto ti slabo ide citanje ali ti ni matematika nije jaca strana jeropet nisi dobro izracunao. WF4F o kojoj se ovde radi ima duzinu glave 44.5ft sto je jednako 13.56m.

P.S. Nisam zvanicni prodavac vec distributer  i to lako proveris kada na ovom linku http://www.rioproducts.com/locatorStart.php promenis United States u Serbia i kliknes ispod "Find dealer" .

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Rancic je napisao(la):
Stvarno, u čemu je fora.
Kad sabereš sve što je glava ispada 13.25 m, a piše 11m.
Ako sabereš samo deo glave obojen belom bojom ispada 9.95 metara. Opet nema 11 m.
Jel se ovo nešto zajebali ili .....
Neko objašnjenje......

Rancicu, ne gledaj uopste oznake u metrima, ovo se ja malo zezam sa Djoletom, ali oni stvarno veze nemaju sa prebacivanjem mernih jedinica. Nije bukvalno da nemaju veze nego ih jednostavno ne zanima, suvise smo svi mi Evropljani malo trziste za njih da bi obracali paznju. Zato se cesto potkrade greska, ali budu siguran da u incima ne obmanjuju kupca nikada. Inace je RIO jedan od retkih proizvodjaca koji sve podatke stavi na sajt u tabelu. I tezinu strune, i tezinu prvih 30ft, i duzinu i odnose tejpera, pa na kraju i slikovito prikazu svoju konstrukciju.

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Kako god ,mislim da će,kad se "izlomi",vjerovatno biti jedna od boljih prezentacionih struna.A pročitao sam i neke rewiew na nekim sajtovima,nemam pojma gdje,slučajno sam naišao.Vrijedi je probati ,u svakom slučaju.

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Lično mi nije bitna ta matematika, mada bi trebalo koliko toliko da povedu računa da bude tačna.

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
"Ameri ne poznaju evropske merne jedinice, niti ih interesuju previse. Zato ne veruj da umeju da izracunaju

Nije bukvalno da nemaju veze nego ih jednostavno ne zanima, suvise smo svi mi Evropljani malo trziste za njih da bi obracali paznju"

СРАМ ИХ БИЛО

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Rancic je napisao(la):
Lično mi nije bitna ta matematika, mada bi trebalo koliko toliko da povedu računa da bude tačna.

Pa uvek je tacna u stopama, incima i dolarima :hammer:

Ali jaci su, moze im se i da nas bombarduju i da nam kazu koliko je to u metrima, a ja im verujem isto koliko je akcija "Milosrdni andjeo" bila korektna.

Ali da se ne lazemo, doktori su za ff, i za pribor i za reke, i za ribe i za njihovu zastitu.

Filip

Senior member
Učlanjen(a)
10.04.2009.
Broj reagovanja
0
danas sam kupio ice-behr rukavice, da mi se ne smrzavaju ruke kad mi se od povlačenja strimera nakupi voda na rukama, od  neoprena su i mogu se otvoriti kažiprst palac i srednjak, čak sam danas i jahao u njima.Koštale su 70kn

Vrh Dno