Izgleda ok, samo mi se postolje nesviđa, nemam dobra iskustva sa samostojećim stegama, jel dovoljno stabilna ili ima posebno dodatak za stezanje na stolu ?Strelac (uživač) je napisao(la):E, ja sam drugari ceo dan bio u prednovogodišnjem raspoloženju, pokloni, pokloni, pokloni i još poklona. Za sve ima po nešto a za mene ništa. Ispravio sam to kupovinom sebi nove stege kod Đoleta. Napravio sam par mušica i pitam se kako sam sa starom stegom uopšte mogao da radim. Steže udice veoma čvrsto i konačno više nema bežanja i mrdanja. Evo slike...
Ok ok Djole, nije kritika samo pitanjeDjole je napisao(la):Ivan je slikao odozgo pa izgleda malo postolje. inace mozes da ubijes nekog koliko je tesko. o stabinosti da ne govorim![]()
Gogo je napisao(la):Ok ok Djole, nije kritika samo pitanjeDjole je napisao(la):Ivan je slikao odozgo pa izgleda malo postolje. inace mozes da ubijes nekog koliko je tesko. o stabinosti da ne govorim![]()
![]()
E to je onda okStrelac (uživač) je napisao(la):Stega je stabilna i ne mrducka uopšte nije potrebno nikakvo pričvršćivanje za sto, ima neku oblogu od gume odozdo. Precizno je odsečena i ne viri nigde. Stega sa postoljem je teška tačno 2880 grama.
Gogo je napisao(la):E to je onda okStrelac (uživač) je napisao(la):Stega je stabilna i ne mrducka uopšte nije potrebno nikakvo pričvršćivanje za sto, ima neku oblogu od gume odozdo. Precizno je odsečena i ne viri nigde. Stega sa postoljem je teška tačno 2880 grama.![]()
gjors je napisao(la):![]()
Prvo sam mislio uzeti nešto od materiala za vezanje,onda se prisjetih kako mi je u podrumu hladno :hmmmm: ,dok ne otopli jednostavnije je kupiti kojeg strimera![]()
??? nije to tako jednostavno, sory za off topicgjors je napisao(la):Bolje ti sjedni na avion pa pravac Oslo,još malo pa će morska pastrva prići obali :yeswink: